Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! Am pregătit o selecție a celor mai importante:

SOCIAL MEDIA

La SocialPedia 45 se discută despre cele mai noi trenduri în social media, digital marketing și ecommerce, dar și despre metode eficiente de organizare timpului și muncii pe parcursul anului 2023.

REGENERARE URBANĂ

Orașul Vicovu de Sus, organizează, în perioada 8 – 9 februarie 2023, un Ideathon destinat sprijinirii autorităților publice locale în implementarea programului local de regenerare urbană Terapia verde în educație – Minte sănătoasă în corp sănătos.

URBANISM

În webinarul “La confluența dintre urbanism și teoria generală a drepturilor reale” vor fi identificate și evaluate riscurile generate de situațiile generate de edificarea unei construcții, precum și modalitățile prin care riscurile pot fi evitate ori efectul lor poate fi diminuat.

DEZVOLTARE PERSONALĂ

Descoperi ce aptitudini trebuie să dezvolți pentru a fi un Lider de succes, urmărind webinarul gratuit Fii un Lider de Succes prin cultivarea de soft skills din 8 februarie.

FISCALITATE

TaxEU Forum, cel mai important eveniment de taxe și fiscalitate din România, va avea loc pe 9-10 februarie 2023 la JW Marriott Hotel.

HR

Workshop-ul de Employer Branding – Metoda 5 D – este un atelier practic este destinat cu precădere practicienilor și profesioniștilor din HR și marketing care asigură managementul brandului de angajator și al resursei umane în organizații.

CONSTRUCȚII

Află de la companiile de top din construcții și de la experți din piață despre cum să îți protejezi afacerea in inflație la evenimentul Construcțiile – ‘Motorul’ Economiei în 2023.

PROTECȚIA DATELOR

GDPR pentru startup-uri și antreprenori este un eveniment care ajută antreprenorii ce vor să se familiarizeze cu concepte esențiale, precum protecția datelor.

MEDTECH

Smart Health Technologies in medical diagnostic and treatment reprezintă o oportunitate de implementare a schemei ClusterXchange și de îmbunătățire a colaborării dintre clustere și membrii acestora în domeniul medicinei de precizie.

IMPLANT DENTAR

Hands-On Inserarea Implanturilor Dentare înseamnă 2 zile pline de practică pe material biologic și model hands-on.

PACIENȚI CU DIABET
Comunitatea Rodiabet se întâlnește pe 9 februarie să discute despre sistemele de monitorizare continuă a glicemiei și sistemele de pompă de insulină fără calibrare.

GASTROENTEROLOGIE

Conferința Națională Tendințe și Perspective în Gastroenterologie se desfășoară în perioada 10 – 11 februarie la București.

Webinar-ul interdisciplinar “Boala venoasă cronică, de la gravitație la educație” este adresat specialiștilor la care poate ajunge un pacient cu această patologie.

FIZIOTERAPIE

Sub egida Clubului Regal al Medicilor și în parteneriat cu ARCE, Step by Step Education organizează în perioada 10 – 12 februarie Congresul național „Step by Step spre excelență”.

REUMATOLOGIE

Societatea Română de Medicină Internă organizează cea de-a treia ediţie a cursului de Managementul actual al principalelor boli inflamatorii reumatologice.

ÎNVĂȚARE COLABORATIVĂ

Webinar-ul MERITO #5.3: Comunicare este un atelier centrat pe ce şi cum învaţă profesorii, pe competenţele acestora, cu practici şi abordări interactive de cultivare a acestora.

EDUCAȚIE ÎN LOGISTICĂ

Business on the move este un curs în cadrul căruia simulezi prin joc activitățile unui lant de aprovizionare si distribuție și se adresează elevilor, studenților, dar și celor care lucrează deja în supply chain.

ATELIER DE ARHITECTURĂ

Primul atelier din Serile de Arhitectură are ca obiect de studiu Brașovul și are ca obiectiv deprinderea unor abilități utile în excursii și plimbări, prin care să se poată scoate la lumină aspecte particulare ale culturii locale, ce pot duce la înțelegerea locului și conectarea cu acesta.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici.