Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! Am pregătit o selecție a celor mai importante:

URBANISM

Conferința Anuală AsoP România– Această conferință își propune să ofere o imagine coerentă a importanței modelării peisajelor în contextul conservării biodiversității, de a face schimb de idei conceptuale și rezultate ale aplicațiilor teoretice și practice.

ORGANIZAREA EVENIMENTELOR

Marketingul evenimentelor – Webinar care își propune o discuție despre evenimente ca instrumente de marketing, dar și despre eficientizarea proceselor de organizare și promovare a evenimentelor.

EDUCAȚIE PREUNIVERSITARĂ

Jocuri interactive de folosit la clasă – Workshop dedicat educatorilor și profesorilor care doresc să aibă idei noi de jocuri și aplicații pe care le pot folosi, atât la clasă, cât și online.

NUTRIȚIE

4 recomandări eficiente pentru o greutate stabilă – Lunif ne invită la un webinar în care vom descoperi cele mai importante și esențiale recomandări pentru a avea un stil de viață armonios, în echilibru cu nevoile organismului nostru.

MANAGEMENTUL CALITĂȚII ÎN SĂNĂTATE

Manager de Calitate al Serviciilor de Sănătate – Curs adresat tuturor angajaților din sistemul sanitar care doresc să se specializeze în domeniul managementului calității serviciilor de sănătate.

RESURSE UMANE

Salarizarea în 2023 – Webinar adresat tuturor specialiștilor HR care doresc să cunoască problemele majore de salarizare din 2023, dar și soluțiile disponibile pentru acestea.

GDPR

GDPR – Legalitatea prelucrării datelor și drepturile persoanelor vizate – Universul Juridic ne propune o dezbatere despre condițiile legale pentru prelucrarea datelor personale și libera circulație a acestora.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit aici.