Pentru a nu uita că pe data de 5 iunie sărbătorim Ziua Mondială a Mediului, trecem în revistă căteva evenimente de interes din săptămâna ce urmează, pe teme de sustenabilitate.

Din seria de evenimente remarcabile, postate pe EventsOnline, am selectat în topul săptămânii următoarele:

Discover Smart Green Bucharest-Ilfov REGIOn, webinar organizat de Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov (ADRBI) și Asociația Română pentru Smart City (ARSC) pe 30 mai. Întâlnirea va pune accent pe temele de mediu, exemple de proiecte Regio déjà implementate şi soluții inteligente pentru un mediu mai bun în regiune.

Remodelarea strategiilor pentru atingerea obiectivelor de reducere a emisiilor de carbon a devenit prioritară, astfel că, pe 2 iunie 2022, în București, va avea loc Conferința Sustenability Updating. Promite să răspundă la teme importante, precum sustenabilitatea soluțiilor de ambalare, viitorul snackingului din perspectiva ESG, Transformational Impact for the Good of Generations, Koala Re-wilding Project Nuii & WildArk.

Pe aceleași subiecte vă propunem o serie ateliere și sesiuni de lucru practice cu inovatori de talie mondială în cadrul Climate Transformation Summit 2022. Formatul multicanal vă permite să vă creați propria agendă, să vă conectați cu alți participanți și să stabiliți întâlniri personale cu liderii în domeniu.

Aveți acces gratuit la informații despre toate aceste evenimente cu un cont pe platformă. Creează-ți contul aici!

EventsOnline este platforma de promovare a evenimentelor business și profesionale. Organizatorii își pot posta gratuit evenimentele pe platformă pentru ca informațiile să poată ajunge la participanți sau sponsori. Peste 10,000 de executivi, antreprenori și specialiști accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele de interes. Dacă dorești să știi din timp ce evenimente vor avea loc, pe ce teme, cine sunt sponsorii, speakerii sau moderatorii, scrie-ne aici.

EventsOnline este un produs Oameni și Companii.