Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

ENERGIE

SPE Tech Days in 2023 este un eveniment de 3 zile organizat special pentru studenții noștri și tinerii profesioniști care se formează în cariere legate de industria energetică. Are loc în perioada 3 – 5 mai, la Bucureși.

ANTREPRENORI

Organizația Femeilor Antreprenor din cadrul UGIR organizează la Alba Iulia, pe 3 mai, o conferință regională cu tema Despre fondurile nerambursabile, investiții și competențe digitale cu impact real în economia locală”.

INTELIGENȚĂ ARTIFICIALĂ/IT

GitHub Copilot and ChatGPT – hype, help or extinction este tema evenimentului găzduit de ING Hubs pe 3 mai.

Codecamp Festival este o experiență unică, care combină învățarea de la cei mai buni vorbitori de acolo, din întreaga lume, cu strălucirea și strălucirea unui festival de muzică adevărat. Pe 4 mai, la București.

AGRICULTURĂ

EXPOAGROUTIL, cel mai mare şi important eveniment agricol din sud-estul ţării este programat să se desfaşoare în perioada 4 – 7 mai 2023 la Constanța.

LEGAL

În perioada 4 – 5 mai, Facultatea de Drept a Universității din București, Piperea și asociații și Editura Wolters Kluwer organizează, cu participarea Colegiului Juridic Franco-Român de Studii Europene, a 14-a ediție a Conferinței Dreptul afacerilor, care va avea ca temă Impactul juridic al digitalizării.

ECOMMERCE

European Digital Commerce vine nu numai cu cei mai calificați specialiști din industrie, ci și cu prezentări practice, workshop-uri și rețele de calitate. Pe 4 mai, la București.

FINANCIAR

Tranzacțiile intra-grup – Analize ex-ante este tema întâlnirii organizată de KPMG pe 4 mai.

HR

Cum definim o experiență de învățare imersivă? este tema întâlnirii HR Partner din 4 mai.

INVESTIȚII ÎN EDUCAȚIE

Echipa AVE Romania împreună cu lideri din școli te așteaptă la o discuție interactivă care conectează lumea din business cu lumea din școli pentru un management școlar modern și adaptat viitorului la evenimentul Când liderii de business se implică în educație, se creează mediul educațional potrivit pentru dezvoltarea viitorilor specialiști, pe 5 mai, la Iași.

VINURI

Revino Bucharest Wine Show 2023  se desfășoară între 6 și 8 mai la București.

MARKETING

AWSummit este cel mai mare hub european pentru marketeri afiliați, companii digitale, antreprenori și specialiști în social media – între 7 și 9 mai la București.

Găsești toate evenimentele business din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe toate în Inbox, în fiecare marți.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.