Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

ANTREPRENORI

Ziarul Financiar organizează conferinţa ZF IMM ’23: Între criză şi oportunitate – Mergem mai departe! o dezbatere care va aduce la masa discuţiilor companii mici, exemple de businessuri care au reuşit să crească şi să se poziţioneze ca firme mari, instituţii financiare, autorităţi şi confederaţii patronale reprezentative la nivel naţional.

I love failure Talks abordează tema eșecului în ediții locale la Curtea de Argeș și București.

Pe 27 aprilie începe „turneul” din acest an FORBES ROMÂNIA BEST CITIES FOR BUSINESS cu orașul Timișoara și aflăm care sunt provocările mediului de afaceri de la reprezentanții comunității de business din Timișoara.

ENERGIE

Conferința “Digitalizarea proceselor în domeniul energetic” discută, pe 25 aprilie, despre implementarea noilor tehnologii de proces, noi sisteme de organizare şi creșterea exigențelor privind performanțele proprii.

HR

Pe 26 aprilie 2023, schimbați idei în cadrul primei ediții „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices”, ce se va desfășura în format hibrid la Craiova: in person la Ramada Plaza by Wyndham Craiova și online.

Conferința HR #futureofwork Working Romania este o comunitate de elită de profesioniști în HR C-level și lideri din industrie inspiratori care împărtășesc perspective, know-how și expertiză de impact pentru a transforma funcția People într-o forță motrice în cadrul unei afaceri.

Specialistele Raluca Dimitriu și Rodica Mantescu vă oferă o analiză completă a legislației muncii, la Seminarul Național de Legislația Muncii.

PRIVATE LABEL

Singurul eveniment din România dedicat exclusiv industriei de mărci private, ediţia cu numărul XI a Private Label Innovation Show 2023 va avea loc pe data de 25 aprilie 2023, la Crowne Plaza Bucureşti.

AUDIT INTERN

Doriți să aflați mai multe despre criminalitatea financiară și auditul intern? PwC România vă invită, în data de 25 aprilie 2023, la „Conferința de Conformitate și Audit Intern”.

TEHNOLOGIE

Smart Future este un eveniment care analizează cele mai importante trenduri ale momentului în tehnologia din România, o hartă a viitorului când vine vorba de securitate, 5G, web3 și toate tehnologiile de impact pentru viitorul omenirii, dar și cum pot fi ele implementate în România.

DigiL@b+ te invită la Tech Day Craiova, conferință pe tema digitalizării, însoțită de o expoziție specializată.

ESG

Net Zero Carbon Summit 2023 vă ofertă oportunitatea de a împărtăși perspective cu privire la calea către zero carbon, de a afla despre cele mai bune practici ale organizațiilor și de a explora modalități de colaborare în călătoria către NET ZERO.

INDUSTRIA ALIMENTARĂ

SIC 2023 – Siguranță. Igienă. Calitate în industria alimentară și a băuturilor este un eveniment dedicate siguranței alimentelor și va avea loc pe 26 aprilie la București.

RETAIL

Retail Revolution aduce în prim-plan strategiile prin care retailerii caută să-și fidelizeze clienții și să atragă noi categorii de public, pentru a le oferi o nouă experiență de shopping, dar și tehnologiile care schimbă fața retailului.

NETWORKING

Orange Night este evenimentul emblematic al NRCC, unde se adună întreaga comunitate de afaceri olandeză-română pentru o noapte festivă, sărbătorind cea de-a 56-a aniversare a Majestății Sale Regelui Willem Alexander.

Descoperă aromele de vin locale și spaniole cu ASEMER, pe 26 aprilie, la locația rafinată Wine Mood din centrul Bucureștiului, la Wine Tasting – Noche de Vinos.

Găsești toate evenimentele business din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe toate în Inbox, în fiecare marți.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici.