Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

FEMEIA ÎN AFACERI

Săptămâna aceasta este dedicată femeii, astfel că sunt multe evenimente și întâlniri pe tema antreprenoriatului și managementul feminim. Amintim doar câteva:

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – CONAF desfășoară cea de-a cincea ediție a Galei WOMEN IN ECONOMY – DAY BY DAY HEROES pe 6 martie la Ateneul Român.

Conferințele „Barometrul e-Commerce”, organizate de Profit.ro în parteneriat cu DPD România, oferă prilejul unor discuții valoroase despre comerțul online din România și din Europa, la care participă unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu. Seria „De ce iubim femeile” își propune să ofere informații relevante despre comerțul electronic într-un an 2022 marcat de război, criză energetică și inflație și despre tendințele anului 2023.

Extraordinary Women 2023 celebrează antreprenoriatul feminine și include un line-up de speakeri – femei model, iconice pentru domeniul lor.

Women in Data Science este dedicată femeilor – oameni de știință și are loc chiar pe 8 martie la sediul Academiei de Studii Economice.

Conferința 10 femei de 10 își propune să creeze, la Cluj, bazele unei comunități locale de femei antreprenor sau care își doresc să facă pasul în antreprenoriat.

HORECA

Trends HRB continuă misiunea de a susține și promova industria ospitalității din România organizând, pe data de 6 martie 2023 la Le Chateau – București, cea de-a cincea ediție a Galei Top 50 Hoteluri de Business, eveniment ce recunoaște și premiază excelența din acest domeniu.

IT

Meet the Companies reprezintă un târg de job-uri prin prisma căruia vei putea lua contact cu reprezentanți ai celor mai de succes companii din domeniul IT.

La Cluj, un eveniment similar, CariereÎnIT 2023, este dedicat celor care își caută o poziție în IT.

LSAC București dă startul în această primăvară ediției cu numărul 16 a Târgului IT&C, unul dintre cele mai mari evenimente din România axate pe oportunitățile de angajare în domeniul tehnologiei, constituind primul pas în procesul de recrutare.

CIO Talks abordează inteligența artificială și modul în care aceasta va transforma companiile.

START-UP-URI

How to survive 2023 as a Start-up își propune să arate liderilor de start-up timișoreni cum să facă față provocărilor din acest an.

AGRICULTURĂ

Ziarul Financiar și Banca Transilvania dezbat la ediția de Timișoara a seriei “Conferinţa România irigabilă” teme relevante pentru domeniul irigațiilor.

FINANCIAR/HR

Seminarul Național de ReviSal este transmis live, pe 7 martie, și prezintă noutățile din domeniu.

MARKETING

Cum să induci magnetism brandului, de unde te poţi inspira în acest sens, ce trebuie să afli, ce e bine să faci şi ce e bine să eviţi să faci – iată ce vor putea afla participanții la ediţia 2023 a Congresului de Trade Marketing.

 

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.