Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

SMART CITIES

Energynomics vă propune întâlnirea Orașe inteligente în care să descoperim cele mai noi oportunități de a aplica în România soluții inteligente la problemele presante din mediul urban. Pe 28 februarie, la București.

HORECA/PRODUCĂTORI

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării vă invită la o nouă dezbatere profesională digitală cu tema Sistemul de Garanție – Returnare, bilanț de etapă, ce va avea loc marți, 28 februarie, online.

ANTREPRENORIAT ÎN STOMATOLOGIE

FEMEI ÎN AFACERI vă invită pe 28 februarie la o nouă ediție a evenimentului Meet the WOMAN!, având-o ca invitată pe Dr. Anca Vereanu, Medic primar stomatologie generală și owner Clinica Dr. Vereanu.

PARTENERI EXTERNI

AmCham organizează o misiune de afaceri și o prezentare a SelectUSA Investment Summit la Oradea, pe 27 și 28 februarie.

AGRICULTURĂ

New Agro 2023 va reuni antreprenori și experți în agricultură cu scopul de a împărtăși și globaliza cunoștințele despre tendințele și evoluțiile recente și tehnicile inovatoare din industrie.

România irigabilă este o inițiativă Ziarul Financiar, care îşi propune să organizeze o serie de conferinţe în zonele agricole puternice, la care să pună pe masa discuţiilor subiectele la zi din agrobusiness, cum sunt irigaţiile, schimbările climatice sau rotaţia culturilor.

COACHING

Future of Organizations este tema celei mai mari conferințe de coaching și leadership din Europa de Sud-Est, care are loc la București, între 1 și 2 martie.

IT

GlobalLogic Online TechTalks este un eveniment dedicat experților IT și atinge topicuri ca NET, Test Automation, Embedded (Autosar), JavaScript și DevOps.

LIMITL3SS este prima ediție a IT Summit of Transilvania în Tg. Mureș, pe 4 martie.

MANAGEMENT

Thomas în Practică – Experiența Managerului este un masterclass pentru aprofundarea instrumentelor psihometrice în cadrul organizațiilor și se desfășoară online, pe 2 martie.

HR

Aflați informatii complete și explicații profesioniste privind cele mai recente schimbări în legislația muncii, participând la Seminarul Național de Legislația Muncii, pe 28 februarie, la București.

RETAIL

SustainAbility este locul în care poți vedea poziționarea producătorilor în contextul actual, demersurile făcute de către retaileri în zona de sustenabilitate, soluțiile și inovațiile care, în final, să îți ofere o imagine completă asupra industriei.

FINANȚARE

Goodwill Consulting, împreună cu Network One Distribution și Top Serv Consult vor susține o conferință în Toplița pentru a prezenta și explica principalele programe de finanțare pentru mediul privat în anul 2023 și pentru a răspunde la întrebările potențialilor beneficiari.

FREELANCERI

Ești freelancer? Adrian și Ioana de la A&I Consulting te așteaptă pe 28 februarie la Cluj și vor povesti cum stă treaba cu PFA-urile, SRL-urile, ce să alegi și cum să nu platești taxe la stat mai mult decât este nevoie.

NETWORKING

Petroleum Club organizează o întâlnire pentru membri pe 28 februarie la București.

TURISM

Conferința Ospitalității are loc pe 2 martie 2023, este un eveniment de o zi ce va fi susținut în sala mare de sedințe a Camerei de Comerț a Județului Hunedoara.

INVESTIȚII

Alăturați-vă Microsoft și InnovX-BCR la evenimentul Investors Bootcamp din 2 martie și aflați cum să deveniți un pionier în lumea inovației deschise și a capitalului de risc în România și în regiunea Europei Centrale și de Est.

Masterclass-ul Starea economiei și gestionarea investițiilor, susținut de Florin Ilie va discuta despre ce urmează în economie și pe piețele financiare și cum să gestionăm investițiile.

IMOBILIARE

Real Estate & Construction Forum 2023 dezbate, împreună cu unii dintre cei mai importanți jucători din industrie, situația actuală a pieței de real estate.

VINURI

RO Wine – International Wine Festival of Romania, singurul festival dedicat vinurilor premium şi superpremium revine la Cluj, în perioada 4-5 martie, locul în care antreprenorii HoReCa şi profesioniştii din domeniu, dar şi iubitorii şi colecţionarii de vin pot interacţiona direct cu proprietarii cramelor participante.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează. Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.