Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

FUZIUNI/ACHIZIȚII/INVESTIȚII

Ajuns la cea de-a 17-a ediţie, evenimentul Top Tranzacţii aduce la aceeaşi masă, pe 15 mai, cei mai importanţi jucători din domeniul fuziunilor şi achiziţiilor, respectiv vânzători, cumpărători, avocaţi, consultanţi sau bancheri de investiţii.

Pe 15 mai, AmCham invită membrii la o sesiune dedicată susținerii ecosistemului de start-up-uri din România: Attracting Board Advisors.

Scopul conferinței „Impactul fondurilor europene în comunitatea locală” organizată de Camera de Comerț și Industrie Iași pe 17 mai este de a oferi participanților informații și instrumente utile pe care le pot folosi pentru a se înscrie în proiecte finanțate prin fonduri europene.

SPA

În perioada 16-18 mai 2023 se desfășoară o ediție specială a Conferinței SPA România, dedicată celor mai importanți jucători din industrie, liderilor care fac diferența și duc experiențele spa și wellness la nivel de artă.

HR

Pe 16 mai 2023, schimbați idei la noua ediție „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices”, ce se va desfășura în format hibrid la Cluj-Napoca: in person la Grand Hotel Italia și online.

Comunitatea OSC-GlobalHRManager vă invită marți, 16 mai, începând cu ora 16.00, la o discuție pe unul dintre cele mai actuale și importante subiecte, față de care oamenii și-au manifestat un interes crescut în ultimii ani: Wellbeing rescris: Cum balansăm între viața personală și performanța profesională?

MANAGEMENT/ANTREPRENORI

CEO Conference este o platformă autentică de schimb de cunoștințe și experiență pentru a discuta despre evoluțiile afacerii, ideile, soluțiile, inovațiile și tehnologiile pentru a modela lumea CEO-urilor în următoarele luni de provocări fără precedent. Are loc pe 16 mai, la București.

CNIPMMR organizează, împreună cu Consiliul Județean Sibiu și Patronatul IMM-urilor din Sibiu, cea de-a 30-a ediție a evenimentului tradițional: Ziua Întreprinzătorilor.

Pe 18 mai continuă „turneul” din acest an Forbes România Best Cities for Business cu orașul Oradea și aflăm care sunt provocările mediului de afaceri de la reprezentanții comunității de business din Oradea.

BĂNCI

PwC vă invită, în data de 18 mai 2023, la evenimentul online „Conferința de Conformitate Bancară & Audit Intern”. În timpul webinarului, veți găsi informații valoroase de la consultanți experimentați în domeniul criminalității financiare și al auditului intern.

ENERGIE

Romanian Solar Summit este cel mai mare eveniment dedicat industriei de profil din România și se desfășoară pe 18 mai la București.

DPO

Membrii AmCham sunt invitați la o discuție despre misterele transferurilor internaționale de date cu caracter personal în temeiul GDPR, cu invitata specială Laura Drechsler, Lector, Centrul pentru Dreptul IT și IP (CITIP), KU Leuven.

PPC Marketing

Pe 16 mai 2023 sunteți așteptați la o ediție SocialPedia despre PPC Marketing în 2023. Se va discuta despre cele mai noi trenduri în PPC Marketing și E-Commerce și informații practice și povestea unui designer român de succes care rulează campanii de Ads și investește constant în promovare.

RETAIL

Câteva dintre subiectele abordate la ZF Retail Summit pe 18 mai sunt: Cum va evolua consumul privat în acest an? Va reuşi să se menţină pe plus?; A revenit preţul argumentul principal în achiziţii? Care sunt factorii care contează pentru români la cumpărături?; Vom vedea din nou un război al promoţiilor şi ofertelor după modelul din criza anterioară?

CONSTRUCȚII

Cea de-a 31-a Conferință Națională a Asociației Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri are loc în perioada 18 – 19 mai la Timișoara.

AGRICULTURĂ

Agricultura românească în 2023: context, perspective și oportunități este tema conferinței Agricultura Viitorului 2023, organizată de Wall Street, pe 18 mai, la București.

DREPTUL AFACERILOR

Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț și Industrie Iași, Facultatea de Drept și Științe Administrative a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava și „Catalizator – Asociația de Dezvoltare”, în parteneriat cu UNPIR – Filiala Iași, organizează Conferința ,,Dreptul afacerilor în dinamica inovării”, ediția din acest an având ca temă „Remodelarea dreptului afacerilor sub impactul realității”.

INDUSTRII CREATIVE

Romanian Creative Week este unul dintre cele mai mari evenimente dedicate industriilor creative din România și se desfășoară în perioada 19 – 28 mai la Iași.

Găsești toate evenimentele business din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe toate în Inbox, în fiecare marți.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.