Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

RETAIL & ECOMMERCE

reTAG – a retail, FMCG & e-commerce conference for the modern world va avea loc pe 8 mai, în format hibrid, onsite la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și virtual și își propune să răspundă la întrebarea: cum se va desfășura anul 2023 în sectoarele retail & FMCG?

ANTREPRENORI

Pe 8 mai, Antreprenorii Viitorului 2023 reunește antreprenorii români care mută munți, în cadrul unor sesiuni efervescente! Fondatori, antreprenori, tineri entuziaști care au pus bazele unor startupuri de succes, manageri, investitori, business angels sau consultanți, vin în aceeași sală, creând o oportunitate excelentă de networking și accelerare a business-ului.

Între 10 – 11 mai are loc reuniunea anuală a peste 250 de antreprenori și lideri de top din mediul de business românesc în cadrul evenimentului central al comunității Romanian Business Leaders, care combină cunoașterea, interactivitatea, inspirația, socializarea, munca și distracția pentru a genera proiecte concrete pentru a construi România în care generațiile viitoare să-și dorească să trăiască!

British Community Day este un eveniment special organizat împreună cu Cambridge School of Bucharest, British Football School și Armata Salvarii – The Salvation Army – București. Evenimentul va avea loc pe 13 mai, începând cu ora 10:00, la Cambridge School of Bucharest Campus.

NRCC Monthly Network Drink are loc miercuri, 10 mai, ora 19:00, la InterContinental Athénée Palace din București.

INDUSTRIE

METAL SHOW & TIB 2023 este un eveniment lider în industria prelucrării metalelor. Se desfășoară între 9 și 12 mai la Romexpo.

HR

ED&I in Eastern Europe Conference este programată să reunească profesioniști experimentați în diversitate, echitate și incluziune, cu scopul de a-și promova strategia ED&I la locul de muncă și de a-și extinde conexiunile profesionale.

Cea de-a patra ediție a conferinței regionale Employer Branding se desfășoară pe 11 mai la București.

​CSR

2023 vine cu noi provocări pentru marile companii în domeniul CSR și aduce în prim-plan teme care prea mult timp au fost în umbră. Wall-Street.ro vă invită la un dialog despre reponsabilitate, despre relația mediului de afaceri cu comunitatea și despre perspective de viitor la conferința „CSR Growing Responsible”, una din cele mai importante dezbateri din România dedicate acestui domeniu crucial.

FINANCIAR

NNDKP vă invită miercuri, 10 mai, începând cu ora 9.15, la Timișoara, la evenimentul juridic și fiscal: DISPUTELE FISCALE ÎN ERA DIGITALĂ organizat sub egida Centrului de Excelență în Litigii Fiscale (‘CELF Powered by NNDKP’).

ENERGIE

nZEB Timișoara va reuni timp de patru zile experți din domeniile construcțiilor și eficienței energetice, furnizori de soluții și tehnologii pentru realizarea clădirilor cu o performanță energetică ridicată, mediul academic, autorități publice locale, dezvoltatori imobiliari, studenți, tineri, copii și publicul general, într-un maraton de activități menite să faciliteze o mai bună înțelegere a cerințelor privind performanța energetică a clădirilor.

THE ENERGY CEO FORUM & AWARDS GALA, ediția 2023 acționează ca o platformă informațională de dialog și schimb de cunoștințe dedicată liderilor, companiilor și managerilor care activează în industrie, cu scopul de a prezenta cele mai recente actualizări și perspectiva transformării sectorului energetic din România.

AI

RO AI Alliance este un eveniment dedicat pasionaților de domeniu și are loc la Timișoara pe 10 mai.

MARKETING

Cel mai longeviv eveniment dedicat promovarii online din Romania revine cu cea mai mare editie de pana acum. Digital Marketing Forum 2023 te asteapta, pe 11 si 12 mai, la doua zile de conferinta, cu prezentari captivante, dezbateri interactive, exemple concrete si solutii avansate.

INDUSTRII CREATIVE

Romanian Design Week, cel mai complex eveniment dedicat industriilor creativ-culturale din România, propune pentru ediția a 11-a din 2023 tema → CONNECTIONS, din încercarea de a genera spații de dialog și procese de colaborare creativă și din dorința de a încuraja proiectele interdisciplinare și colaborative.

 

Găsești toate evenimentele business din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe toate în Inbox, în fiecare marți.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici.