Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

HR

Cum arată ”future of work”? Află perspectivele experților pe 21 martie 2023, la Tomorrow@work.

PR

PR & Communication Summit va avea loc pe 21 martie 2023 la Hotel JW Marriott din București și aduce în prim-plan tendințele, oportunitățile și provocările industriei de PR în contextul actual.

AGRICULTURĂ

România irigabilă – ediția de Iași este parte a seriei de conferințe marca Ziarul Financiar şi Banca Transilvania organizate în zonele agricole puternice, la care pun pe masa discuţiilor subiectele la zi din agrobusiness, cum sunt irigaţiile, schimbările climatice sau rotaţia culturilor.

ANTREPRENORIAT

Forbes Woman Summit: What’s your Superpower? va avea loc joi, 23 martie 2023, dimineața, urmat de Gala Forbes Woman 2023 în aceeași zi.

TRANSFORMARE DIGITALĂ

Pe 23 martie 2023 are loc la Iași Conferința Digital Innovation Zone – Transformare Digitală pentru Antreprenori, care explorează soluțiile inovative pentru IMM-uri și instituții publice, din sectoarele de producție și sănătate.

CONSTRUCȚII ȘI DESIGN INTERIOR

Târgul Construct Ambient Expo se va desfășura în perioada 23 – 26 martie 2023, in pavilionul B2 din Centrul Expoztional Romexpo. În aceeași perioadă cu Construct Ambient Expo, se vor desfășura alte trei evenimente specializate ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, MOBILA EXPO – Târg de mobilă si EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziția internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit.

FINTECH

Asociația Română de Fintech (RoFin.Tech) continuă demersul de transformare a comunității de fintech prin seria evenimentelor FINTECH MINDS MEETUP. Următoarea ediție are loc marți, 21 martie 2023, de la ora 17:00, la BT Stup.

IT

Women in Tech organizează prima ediție a ”Make IT your own way” care va fi dedicat Rolului de Business Analyst din echipa IT și va avea loc pe 23 martie la Deutsche Bank Global Technology, la ora 18.00.

PROTECȚIA DATELOR

Amcham invită membrii la o discuție despre securitatea cibernetică și protecția datelor, pe 24 martie.

ZIUA PORȚILOR DESCHISE

Continental organizează Ziua Porților Deschise la fabrica din Timișoara, pe 25 martie.

VINURI?

Pasionat de vinuri? Participă la degustarea Cramei Carastelec sau a Cramei Viile Metamorfosis, ambele în locații din Timișoara, pe 24 martie.

 

Am identificat 60 de evenimente de business ce au loc săptămâna viitoare și sunt publicate pe EventsOnline. Le găsești pe toate în newsletter-ul nostru dedicat, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe toate în Inbox, în fiecare marți.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.