Vezi la ce evenimente ai posibilitatea să participi săptămâna aceasta, în funcție de domeniul tău de interes! EventsOnline a pregătit o selecție a celor mai importante:

TRANSPORTURI

ExpoCARGO 2023, expoziție de logistică și tehnologie în transporturi, revine după 20 de ani și va avea loc în perioada 5-11 iunie 2023 la aceeași locație ca în 2002, la ROMAERO și GARA BANEASA (pentru zona utilaje feroviare).

ANTREPRENORI

Romanian Diversity Chamber of Commerce organizează o sesiune dedicată egalității de gen în fondurile de investiții.

Miercuri, 7 iunie 2023, de la ora 16:00, sunteți invitați la o discuție despre rolul educației pentru manageri și antreprenori. Evenimentul cu tema “Educația pentru manageri și antreprenori”, este organizat în parteneriat cu Bucharest Business School – ASE.

SUSTENABILITATE

Conferința SUSTENABIL ZI DE ZI – de la NICE TO BE la MUST BE, reunește pentru al doilea an consecutiv, companii și lideri responsabili, preocupați să găsească soluții la o nevoie urgentă a lumii moderne: cum continuăm să ne dezvoltăm fără să epuizăm resursele naturale esențiale pentru viitor.

ITC

Între 6 și 8 iunie, Romanian Testing Conference reunește comunitatea testerilor la Cluj-Napoca.

Tot la Cluj se desfășoară între 7 și 8 iunie Techsylvania 2023, eveniment ce aniversează 10 ani.

ENERGIE/CONSTRUCȚII

În perioada 8-9 iunie 2023 Ordinul Auditorilor Energetici din România, împreună cu Asociația Inginerilor de Instalații din România-Filiala Valahia și cu sprijinul Universității Tehnice de Construcții București organizează în format hibrid, în București, Conferința Internațională RCEPB 2023 având titlul “Strategii și instrumente pentru NZEB și ZEB: între obligații și posibilități”.

Pe 8 iunie, la București, Energynomics organizează cel mai important eveniment al verii pentru industria energetică din România: Energy Strategy Summit 2023. A 9-a ediţie a summitului reuneşte cei mai influenţi decidenţi din industria energetică din România, pentru o analiză a strategiilor naționale, europene şi corporative

GASTRONOMIE

Food Bloggers Conference este evenimentul care se adreseaza tuturor celor pasionati de gatit si de blogging deopotriva si care reuneste bloggeri, jurnalisti si fotografi culinari, specialisti si branduri renumite din industrie.

HR

Pe 9 iunie 2023, schimbăm idei la noua ediție „MAGNETICO. How to attract and retain talents improving employer branding and creating meaningful HR practices”, ce se va desfășura în format hibrid la București: in person la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, și virtual.

LOGISTICĂ

Conferința ARILOG “Pregătiți pentru neprevăzut” se va desfășura pe 8 iunie, la București.

Retailul nu ar putea exista fără segmentul de logistică ”din spatele cortinei”, segment care investește constant în tehnologii. Importanța acestuia va fi principalul subiect de dezbatere în cadrul conferinței Retail & FMCG: from logistic challenges to understanding the consumer’s behaviour, organizată de către publicația Retail.ro, pe data de 20 aprilie 2023.

SECURITATE

Trofeele pentru Excelenta Profesionala OSPA recunosc si recompenseaza companii si profesionisti care activeaza in sectorul securitatii private. „Ziua Securității Private” este un eveniment dedicat întregii industrii de profil si in egala măsură tuturor celor care într-un fel sau altul sunt alături de industria securității private. La eveniment sunt invitate să participe toate companiile de securitate interesate de îmbunătățirea și profesionalizarea mediului economic si concurențial al securității private.

MEDIU

Romanian Health & Safety Management Forum 2023 abordează, pe 8 iunie, principalele teme ale respectării normelor de mediu și securitate în muncă.

LEGAL

BArD 2023 | Stakeholders’ Role in International Arbitration abordează temele zilei în arbitraj la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României, în perioada 8 – 9 iunie.

INDUSTRIE FARMACEUTICĂ

PRIAevents, în parteneriat cu ARPIM, organizează conferinta Pria Innovation in Healthcare în data de 8 iunie 2023.

IMPORT-EXPORT

Camera de Comerț și Industrie a României și Asociația Națională Profesională a Lucrătorilor Vamali din România organizează conferința „Facilitarea Comerțului Extracomunitar”, eveniment ce se va desfășura în data de 8 iunie 2023, începând cu ora 11:00, la sala Aurel Ghibuțiu, sediul CCIR Business Center.

NETWORKING

Pe 9 iunie AmCham România invită membrii și antreprenorii din zona Cluj la o seară de networking, cu o discuție la șemineu cu Andrei Pitiș, antreprenor tech, investitor înger și consilier.

Găsești toate evenimentele business din perioada următoare, aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe toate în Inbox, în fiecare marți.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.