Accelerate-SalesÎn orice business, departamentul de vânzări este cel care generează încasări. Oricât de eficiente operațiunile și procesele, de inovatoare tehnologia folosită sau de mărețe obiectivele financiare, fără un mecanism de vânzări bine pus la punct, compania nu performează. Astfel, cea de-a IV-a ediție a ACCELERATE. Sales Conference, semnată BusinessMark, aduce în prim-plan noi perspective și soluții concrete dedicate specialiștilor în vânzări și business development, aplicabile într-un context economic volatil, ca răspuns la provocările întâmpinate de mediul de business.

Devenit deja un eveniment de tradiție, ACCELERATE. Sales Conference va aborda vânzările atât din perspectiva management, cât și client, propunând dezvoltarea direcțiilor de sales leadership, sales effectiveness, sales technology și sales development.

Evenimentul va avea loc pe  4-5 octombrie 2016 la București, Hotel Radisson Blu și pe 27 octombrie 2016 la Cluj-Napoca, la Hotel Golden Tulip Ana Dome.

Printre speakerii care au confirmat implicarea în proiect, menționăm:

ALEXANDRU COVRIG, Director General Terrabisco, Vicepreședinte, Vel Pitar

VLAD POPA, Director Comercial, L’Oreal

ZSOLT RUDNYANSZKY, Director General, J&J Group, Președinte, APIIP

EDUARD RADU, Managing Partner, Acceder, Președinte, Asociația Distribuitorilor Bunurilor de Larg Consum

DAN OPRESCU, Country Director – Central and Eastern Europe, Unilever

MIHAI MARINESCU, Eastern Europe Regional Manager, Lavazza

JÉRÔME DUPORT, Country Sales Director, Tereos

RADU GLIGA, Sales and Operations Manager, Lindab România

DRAGOȘ BUTUFEI, Corporate Sales Manager, Medicover

BOGDAN MURARU, National Sales Director Romania & Moldova, AVON

EDUARD MĂCĂRESCU, National Sales & Marketing Manager, Makita România

CĂTĂLIN STANCU, Managing Partner, Sfera Business

ELENA BADEA, Partner & Senior Consultant, Sfera Business

 

De asemena, în cadrul evenimentului vor fi prezentate rezultatele celei de a II-a ediții a studiului realizat de Sfera Business, “Provocările unui manager de vânzări”.

Un eveniment organizat de BusinessMark, în parteneriat cu Sfera Business, cu sprijinul CCIFER, Exec-Edu și Graphtec Design.

Pentru inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro sau contactează organizatorii la numărul de telefon  021 313 98 19   sau pe adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro, office@business-mark.ro.