În luna martie la Târgu Mureș (6 martie, ora 15:30, Castel Haller) și Cluj-Napoca (08 martie, ora 15:00, Grand Hotel Italia) vor avea loc două evenimente create special pentru a sărbători femeile din comunitățile locale, sub genericul ”Împreună de ziua femeii”.

” Multe din evenimentele zilelor noastre aduc în prim plan persoane celebre care împărtășesc publicului detalii despre drumul pe care l-au parcurs până la succes. În acest fel se crează un fel de cult al personalităților celebre, în timp ce adevăratele eroine, acelea care prin ceea ce fac zi de zi aduc un plus comunităților în care trăiesc, rămân condamnate în întunericul anonimatului”, spune Loredana Egri – Creative Director Lee Romania.

Datorită acestui fapt s-a dezvoltat această serie de evenimente, având ca principal scop acela de a le scoate în față cu ocazia zilei femeii pe eroinele de zi cu zi ale comunității și de a auzi poveștile valoroase pe care acestea le au de împărtășit, de a sărbători ziua femeii în  locații alese special, de a lua cina împreună și de a povesti liber,  toate acestea pentru o seară memorabilă.

De asemenea, în cadrul evenimentelor va exista și o tombolă cu premii puse la dispoziție de companiile care au acceptat invitația de a intra în campania  „Susțin femeia”, campanie prin care acestea au fost invitate să își arate aprecierea față de femei, față de contribuția acestora în societate.

Detalii și înscriere Târgu Mureș: https://events.lee-romania.com/registration-mures

Detalii și înscriere Cluj-napoca: https://events.lee-romania.com/registration-cluj

Pentru alte informații: office@lee-romania.com, 0735777740