Deși intrăm în prima săptămână a lunii august și mulți dintre noi sunt încă cu gândul la vacanță, numărul evenimentelor dedicate mediului de business nu este de neglijat. Descoperă oportunitățile de participare și conexiuni la unul din evenimentele relevante din selecția EventsOnline a săptămânii următoare.

Forbes România organizează seria de evenimente online de business FORBES FORWARD unde reprezentanți ai mediului de business împărtășesc soluțiile lor pentru a rezista în această perioadă dificilă, ideile pe care le aplică pentru a dezvolta sau reinventa business-ul, ideile sau acțiunile întreprinse în folosul comunității, precum și multe alte aspecte vitale în acest moment pentru comunitatea de afaceri din România.

AGEO Events te invită la o nouă ediție a cursului de specializare acreditat ANC – ”Asistent Relații Publice și Comunicare”. Programul de formare oferă competențe în domeniul tehnicilor de comunicare și relații publice, managementul echipelor multidisciplinare, a comunicării interpersonale, managementului situațiilor de criză și organizării de evenimente, realizarea de materiale și eficientizarea programelor de relații publice.

Pe 1 august, ora 19.30 ești așteptat la Yes Beach Constanta pentru ediția de vară a meetup-ului Constanța Developers.

Pe 3 august poți participa la evenimentul “How to Scale Up Your Success?”, susținut de Ionuț Grossu, Strategy Consultant. Este o oportunitate unică de a-ți descoperi propriul drum către succes și de a primi răspunsuri la întrebările tale legate de proiectele de viață sau de afaceri.

Pe 4 august e cazul să descoperi frumusețea, puterea și energia afacerilor conduse de femei, în cadrul unei noi întâlniri marca OFA UGIR IAȘI: Business Networking & Beauty Summer Soirée.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare marți, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.