Săptămâna aceasta este a antreprenorilor și a pasionaților de tech. Descoperă și oportunitățile de participare și conexiuni la unul din evenimentele relevante din selecția EventsOnline a săptămânii următoare.

Dacă ai drum în Chișinău, învață cum să utilizezi ChatGPT în Google Sheets și să integrezi cu ușurință Zapier, Trello și Gmail în afacerea ta, la workshop-ul ChatGPT Workshop II for Business Usecases, pe 26 iulie.

Tot pe 26 iulie, live pe Zoom, analizează conceptul de Digital Engagement și cum un mediul digital de lucru, setat corect, poate să-ți ajute echipele și afacerea.

Rezervă-ți locul la o nouă întâlnire de Business Networking offline, a grupului Power Team! Joi, 27 iulie 2023, ora 8:30, ești așteptat la Rin Central Hotel pentru o nouă sesiune de networking, cu oameni ca tine, antreprenori, manageri, oameni de afaceri dornici de noi conexiuni si acces la informatie.

Cumperi, vinzi, închiriezi o proprietate imobiliară” este un eveniment de business care își propune să aducă în fața audienței și a mediului de afaceri în general, mediului antreprenorial în special, o varietate de idei, de metode, concepte și instrumente utile pentru a aduce plusvaloare pentru o proprietate imobiliară, pentru a facilita marketarea acestora. Tot pe 27 iulie, la București.

Shaping Romania 2030: A Vision for Sustainable Progress este un eveniment care se desfășoară tot pe 27 iulie, cu participarea autorităților guvernamentale și specialiștilor în drept.

Întâlnirea lunară Real Estate Community Iași are ca temă noile reglementari fiscale. Vrei sa afli cum vor fi impozitate tranzacțiile de acum, ce impozit trebuie sa plătească un proprietar sau ce forma juridica e recomandat sa ai? Participă și află mai multe informații utile, pe 27 iulie.

Povestea ta conteaza – 4 pași simpli prin care poți construi o afacere de succes este o întâlnire dedicată în special femeilor antreprenor și va avea loc pe 27 iulie, la Brașov.

Ediția cu nr. 54 a Let’s Talk Tech & Startups – Bucharest se desfășoară tot pe 27 iulie. Dacă ești pasionat de startup-uri, este obligatoriu să te prezinți.

Vineri, 28 iulie la Hotel Pami, Cluj Napoca, Federația Patronatelor Societăților din Construcții organizează evenimentul ”Soluțiile unei transformări de succes a sectorului de construcții”, cadrul proiectului DigiConstruct.

The New Era of Finances: Money Streaming este o întâlnire dedicată comunității ieșene de start-up-uri și se desfășoară pe 28 iulie.

ASEMER – Asociația Firmelor Spaniole din România, organizează evenimentul tradițional de networking, Summer Event, pe 29 iulie.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare marți, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline, aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit, aici.