Descoperă temele de interes și oportunitățile de participare la unul din evenimentele relevante din selecția EventsOnline a săptămânii următoare.

Pentru că antreprenorii au nevoie de repere de comunicare buna, Monica Jitariuc va aborda subiectul comunicării de brand, în evenimentul Exemple în comunicarea de brand: așa da, așa nu,  axat doar pe exemple concrete, asa cum este în realitate, nu în prezentări și teorie, alături de trei antreprenori surpriză, aflați la început de drum. Pe 18 iulie, la Stup.

Business Review îndreaptă atenția asupra actorilor imobiliari majori din România, dezvăluind cei mai importanți dezvoltatori, investitori, constructori și furnizori din piețele de birouri, rezidențiale și logistică, la Realty Forum, pe 20 iulie.

CLCC – Coaliția pentru Libertatea Comerțului și a Comunicării – organizează pe 20 iulie o dezbatere cu tema Scad sau cresc prețurile? Guvernul, între reducerea prețurilor alimentelor de bază și creșterea taxelor.

Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR (OFA UGIR) – filiala Brașov este partener într-un eveniment inedit și foarte roz, organizat de către Anda Lupsan – președinte OFA UGIR Brașov si Blisspreneur, joi, 20 iulie, la JUNO Wine Garden. Evenimentul este unul caritabil, ce ia forma unei petreceri tematice sub denumirea de ”Summer Garden Party – ROZ”.

Netherland Romanian Chamber of Commerce organizează Quizz-ul anual pe terasa de la primul etaj a Palatului InterContinental Athénée din București. O adunare veselă, dar extrem de competitivă, în care vei concura cu colegii tăi pentru premii extraordinare și fabuloase!

KPMG vă invită la un curs interactiv în care vor prezenta particularitățile raportărilor SAF-T, RO e-Factura și RO e-Transport și principalele provocări generate de aceste cerințe de raportare, pe 20 iulie, la Brașov.

Tot pe 20 iulie, CNIPMMR vă invită la evenimentul de lansare a celei de-a 21-a ediții a lucrării “Carta Albă a IMM-urilor din România”, cea mai amplă analiză a mediului de afaceri românesc.

Învață de la experți cum să ai succes în sesiunile tale de Coaching, cum să te dezvolți și să ajuți mai mulți oameni și cum să folosești metode și tehnici de Coaching care chiar generează rezultate. în Coaching Masters România, online, în perioada 20 – 25 iulie.

În timpul conferinței anuale Pria AML&Compliance România, care va avea loc în acest an în 21 iulie,  lectorii vor vorbi despre cele mai noi și mai bune soluții pentru aplicarea AML Regulations, conformitatea și provocările etice, inclusiv anticorupție, protecția datelor și gestionarea riscurilor.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare marți, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.