Vezi evenimentele săptămânii viitoare, din domeniul tău de interes.

New grants and incentives opportunities in the EU este un webinar care va face, pe 3 iulie, o prezentare generală a schimbărilor recente privind ajutorul de stat la nivelul UE și pentru a afla despre oportunitățile specifice țării din Bulgaria, Grecia, Ungaria, Polonia și România. În timpul evenimentului, veți auzi, de asemenea, de la reprezentanți ai afacerilor despre experiențele lor cu aplicarea pentru finanțare.

Strategia de social media este un set de pași pe care ar fi bine să-i urmezi în comunicarea de pe rețelele sociale unde ești prezent ca să ajungi la rezultate cât mai bune pentru brandul tău. Cum realizezi acest set de pași și ce trebuie să faci ca să îl poți respecta până ajungi la rezultatele dorite? Vei afla cu siguranță pe 4 iulie, fiindcă te invităm la cursul despre „Cum să construiești o strategie de social media eficientă” organizat de agenția Kooperativa 2.0.

Brasov Toastmasters – Noise & Bias este întâlnirea comunității Toastmasters și se desfășoară pe 4 iulie la Brașov.

Platforma GlobalHrManager.ro vă invită la o nouă întâlnire digitală a comunității OSC-GlobalHRManager, ce va avea loc marți, 4 iulie, începând cu ora 16.00: Așteptări vs. tendințe în recompensarea angajaților.

Petrecerea AmCham din 4 iulie, o ediție aniversară #AmCham30 va fi de 30 de ori mai distractivă! Cel mai așteptat eveniment social al anului de la AmCham va reuni membrii familiei AmCham pentru o sărbătoare în stil american, plină de distracție, muzică live, mâncare gustoasă, activități distractive pentru copii și focuri de artificii magnifice.

Miercuri, 5 iulie, de la ora 11:00, se dezbat rezultatele celui mai recent studiu salarial din industria IT&C, PayTable 2023, la PayTable 2023 – IT – Salariile încă sus, online.

Daca esti startup founder sau ai o idee de afacere si pur si simplu vrei sa afli mai multe despre cum sa dezvolti un business sustenabil, ești așteptat miercuri, 5 iulie, între orele 17.30 și 20.00, la ABC Incubator din Cluj-Napoca la atelierul de practici pentru afaceri sustenabile “Viitorul este verde – Inovație prin sustenabilitate în mediul de business”.

Horeca Summer Pastry School este un curs intensiv, bine structurat pe module care te ajuta sa inveti tot ce ti-ai dorit sa cunosti despre prepararea unor retete pornind de la baze cu multe explicatii si informatii utile.

La Worshop-ul intensiv LEVEL UP  vei învăța cum să îți analizezi afacerea și să identifici blocajele care îți țin sistemele și procesele pe loc. De asemenea vei crea un plan simplu pentru a prioritiza schimbările care te duc la profit. Pe 6 iulie, la București.

Lista integrală a evenimentelor din perioada următoare este aici. Dacă te abonezi la newsletter, le primești pe e-mail, în fiecare marți, pentru a-ți organiza din timp participarea.

***

EventsOnline.ro  este platforma evenimentelor business și profesionale. Organizezi sau sponsorizezi un eveniment? Postează-l gratuit pe platformă, pentru ca informațiile să ajungă la participanți sau sponsori. Peste 30.000 de executivi, antreprenori și specialiști din toate domeniile accesează platforma lunar pentru a căuta informații despre evenimentele din domeniile lor de interes.

Abonează-te gratuit la newsletter-ul EventsOnline,  aici, și poți primi alerte săptămânale cu evenimente din domeniul care te interesează.

Dacă vrei să publici evenimentele tale, fă-ți un cont gratuit,  aici.