Centrul de Excelență în Litigii Fiscale al NNDKP (NNDKP CELF) a organizat pe 10 mai la Timișoara, un eveniment pe tema disputelor fiscale în era digitală. Invitații ediției au fost Mircea Simeria, Director executiv colectare, Direcția Generală a Finanțelor Publice Timișoara; Adriana I. Gaspar, Partener Senior. NNDKP; Marius Ionescu, Partener, NNDKP Consultanță Fiscală; Eva Forika, Partener, NNDKP Timișoara; Sorin Mociofan, Director Taxe, NNDKP Timișoara; Daniela Pepa, Director Taxe, NNDKP Timișoara, și Ion Loga, Asociat Senior NNDKP Timișoara.

În cadrul întâlnirii s-au discutat subiecte actuale și relevante, precum previziuni macroeconomice pentru 2023, schimbări legislative care au impact asupra inspecției fiscale, administrarea fiscală în contextul reformelor asumate prin PNRR, teme predilecte de inspecție fiscală, modificări pe linie procedurală, mijloace de reducere a riscurilor fiscale, ce se întâmplă cu litigiile fiscale la nivelul instanțelor, serviciile intra-grup și scutirea de impozit în industria IT.

Evenimentul a reunit un număr mare de participanți din comunitatea de business din Timișoara, care au luat parte la discuții interactive și aplicate. Întâlnirea face parte dintr-o serie de evenimente lansată anul acesta de Comunitatea CELF, o platformă profesională de informare și dezbatere care aduce în spațiul public teme relevante din domeniul disputelor fiscale.

Următoare dezbaterea a Comunității CELF va avea loc în luna iunie, online. Pentru a fi la curent cu temele abordate și pentru a participa la întâlniri, puteți urmări pagina de Linkedin a CELF sau vă puteți abona la newsletter-ul transmis gratuit.