Pe 22 aprilie 2021, începând cu ora 10:00, DocProcess și BusinessMark organizează evenimentul “Reducerea costurilor prin automatizare end-to-end: De la contract până la controlul facturilor de achiziții. Studiu de caz Cora România”, ce va avea loc online.

Evenimentul definește un bun context de discuție asupra automatizării și transformării digitale în departamentul financiar-contabil și se adresează directorilor financiari, managerilor generali, directorilor de achiziții, antreprenorilor, managerilor economici, directorilor contabili și specialiștilor în domeniul financiar-contabil.

Printre temele abordate în cadrul evenimentului se regăsesc: de ce automatizarea end-to-end al proceselor Purchase-to-Pay (P2P) duce la un ROI atât de mare, și ce să cauți la un furnizor de P2P, cum unul din liderii pieței de retail și-a optimizat procesele P2P, inclusiv prin implementarea facturării și comenzii electronice, cum CFO-ul și profesioniștii din domeniul financiar-contabil pot face diferența într-un proiect de transformare digitală.

Alături de participanți vor fi, în calitate de speakeri:

  • Luminița Mureșan, Manager serviciu control facturi & referențial, Cora România ;
  • Rareș Stănescu, Senior Manager, PwC România;
  • Costin Baicu, Group CFO, DocProcess;
  • Bianca Palade, Presales Manager, DocProcess.

Participarea la eveniment este gratuită, însă este necesară înscrierea prealabilă AICI.

Pentru informații suplimentare, contactați organizatorii la office@business-mark.ro.