Euromedic România își schimbă numele în Affidea

affideaEuromedic România își schimbă numele în Affidea, aliniindu-se procesului de rebranding de la nivelul Grupului Affidea din care face parte. Affidea este un operator european în domeniul radiologiei imagistice de înaltă performanță, medicinei nucleare și tratament al cancerului.

“Avem un nume nou, clădit pe valori consolidate în timp. Acest pas vine în mod firesc după o perioadă de dezvoltare susținută atât pe piața serviciilor medicale din Europa cât și pe cea din România. Medicii cunosc istoria companiei noastre și au încredere că le oferim pacienților cele mai înalte standarde de îngrijire, cu tehnologii moderne de diagnostic imagistic. Este o relație de încredere construită în mulți ani, cu toții împărtășind aceeași credință și anume că sănătatea e mai importantă decât toate. Acest rebranding semnifică o consolidare a Grupului Affidea pe plan internațional, sub un nou brand, unic în Europa, care reunește valorile de bază ale companiei și, în același timp, reprezintă o reînnoire a angajamentelor noastre față de medici și pacienți. Odată cu acest rebranding, avem în vedere noi planuri de dezvoltare pe piața românească și investiții continue în cele mai noi tehnologii de pe plan mondial. Vom continua să consolidăm valorile care ne-au transformat în cel mai mare și de încredere furnizor de servicii medicale de diagnostic imagistic și tratament al cancerului din Europa. Pe aceleași valori va continua să crească și să se dezvolte noul nostru brand, Affidea”, a declarat Radu Gorduza-Lupu, CEO Affidea România.

Deținut de Waypoint Capital, Affidea Group este furnizor de servicii medicale de radiologie imagistică de înaltă performanță, medicină nucleară şi tratament al cancerului din Europa, cuprinzând 153 de centre medicale în 14 țări (Polonia, Ungaria, România, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Grecia, Italia, Turcia, Republica Cehă, Portugalia, Irlanda, Bulgaria, Elveţia şi Lituania), reunind 3000 de profesioniști, dintre care peste 800 de doctori.

În România, Affidea este prezentă de 13 ani și oferă pacienţilor servicii medicale de diagnostic imagistic, adresând patologii multiple și complexe în neurologie, cardiologie, ortopedie, endocrinologie, urologie, oncologie, medicină internă, ORL, gastroenterologie, pneumologie, dar și servicii de medicină nucleară și PET/CT acoperind patologia oncologică și contribuind la diagnosticul în fază incipientă al acestei afecțiuni, oferind o șansă reală pacienților. Centrele de diagnostic și tratament Affidea România reprezintă o investiţie de peste 30 de milioane de euro.