Joi, 31 august, de la ora 16:00 comunitatea OSC-GlobalHRManager se întâlnește pentru a explora și analiza în profunzime fenomenul epuizării constante în mediul profesional contemporan.

Doru Dima, CEO Great People Inside România va fi invitatul lui Constantin Rudnițchi, Jurnalist la RFI Romania și va oferi audienței o perspectivă profundă și informată asupra impactului devastator pe care epuizarea îl poate exercita asupra sănătății și performanței profesionale.

Dezbaterea va avea o durată de aproximativ 60 de minute, iar  accesul la întâlnire este gratuit pentru toți cei interesați. Mai multe detalii despre subiectele pe care le vom dezbate sunt disponibile în invitația electronică de aici, iar pentru a confirma participarea, vă rugăm să completați formularul de înregistrare.

Comunitatea OSC-GlobalHRManager este administrată de Oameni și Companii. Oameni și Companii-OSC oferă soluții de marketing utilizând un ecosistem propriu de +100 comunități business sau profesionale si platforme digitale asociate. O listă cu aceste platforme puteți vedea aici. O listă de comunități, aici.