EventsOnline.ro oferă un nou tip de serviciu utilizatorilor, organizatori sau companii aflate în căutarea locului potrivit pentru activitățile lor: Secțiunea de Locații. Secțiunea de Locații de pe EventsOnline prezintă diverse tipuri de locații în care se pot organiza evenimente, cu detalii despre capacități, număr de săli și restaurante și servicii oferite.

Una dintre locațiile de top prezente în secțiunea specială de pe EventsOnline este Epoque Hotel Relais & Chateaux, un hotel tip boutique situat în inima Bucureștiului, lângă Parcul Cișmigiu. Ascuns discret în cel mai vechi cartier al orașului, aproape de toate atracțiile majore, hotelul Epoque se prezintă ca o clădire de inspirație franceză, cu interior neoromânesc.

Hotel Epoque reunește toate atributele unei șederi de lux:- 45 de apartamente confortabile și cu design rafinat- Restaurant cu 60 de locuri, L’Atelier care oferă un meniu gourmet- 3 săli de conferințe și evenimente- zonă intimă și rafinată de Bar & Lounge, cu o terasă spațioasă- o experiență SPA unicăPentru evenimentele corporate și profesionale sunt disponibile o varietate de pachete de conferință cu meniuri fixe, cu opțiuni tip bufet sau finger food, precum și pachete de pauze de cafea și băuturi care se potrivesc fiecărui profil de eveniment.

Cu o suprafață de 130 mp, Epoque Events Gallery poate găzdui evenimente private de până la 75 persoane sau evenimente corporate de până la 120 persoane, în funcție de set-up.  Orice tip de eveniment se regăsește în profilul Epoque Events Gallery: lansări de produs, cocktailuri, workshopuri și traininguri, conferințe de vânzări sau evenimente corporate. Organizat la

Pe platforma EvenstOnline.ro găsiți prezentarea detaliată a Epoque Hotel Relais & Chateaux, cu numărul de camere, săli de conferință și de restaurante disponibile în cadrul locației. Descoperiți mai multe informații despre Epoque Hotel Relais & Chateaux și plusul de valoare pe care în aduce în domeniul organizării de evenimente business și profesionale pe EventsOnline.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EvenstOnline.ro pentru a identifica și conecta cu alte locații de top, potrivite evenimentelor pe care le organizați. Descoperiți propunerile de locații care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.