Enel a încheiat un parteneriat cu Philips Lighting

Clienții Enel Energie Muntenia se pot bucura acum de economii la factura de energie, în urma parteneriatului încheiat de companie cu Philips Lighting, care oferă clienților rezidențiali posibilitatea de a cumpăra becuri cu LED de la Punctele Enel din București.

“Continuăm să urmăm strategia noastră centrată pe client, care se axează pe modernizarea continuă a operațiunilor noastre și pe o abordare pe mai multe direcții, întrucât nu mai suntem o simplă companie de utilități, ci căutăm să devenim un furnizor de bunuri și servicii multiple. Parteneriatul cu Philips Lighting este una dintre măsurile luate pentru a face viața clienților noștri mai ușoară și vom continua să venim cu alte soluții inovatoare”, a declarat Michele Grassi, director general Enel Energie și Enel Energie Muntenia.

“Viziunea noastră este aceea de a crea valoare adăugată prin iluminatul conectat, oferind clienților noștri lumina potrivită care aduce, în afară de economii semnificative de energie, confort susținut, bunăstare, productivitate și siguranțǎ în viața de zi cu zi. Cred cu tărie că parteneriatul strategic pe care îl lansăm acum cu Enel în România va susține eforturile noastre de a accelera trecerea la eficiență energetică și iluminatul de calitate pe piața locală”, a declarat Bogdan Balaci, director comercial pentru Europa de Sud-Est la Philips Lighting.

Becurile cu LED de la Philips Lighting oferă aceeași luminozitate ca becurile convenționale folosind doar 20% din energie. În plus, becurile cu LED au o durată de viață și o fiabilitate mai mare decât becurile convenționale. Mai mult, prin evitarea componentelor periculoase, cum ar fi mercurul, acestea contribuie și la protejarea mediului înconjurător.

Clienții pot achiziționa un pachet ce include patru becuri cu LED, de tip 40W E14 sau 75W E27, cu prețuri începând de la 90 lei / pachet, TVA inclus. Plata poate fi făcută la fața locului, în Punctele Enel, prin utilizarea dispozitivelor de plată, sau la o dată ulterioară, folosind oricare dintre metodele alternative de plată disponibile pentru clienții Enel (mai multe detalii disponibile pe http://www.enel.ro/ro/servicii-clienti-enel-energie-muntenia.html) sau prin intermediul facturii de energie electrică (care va include și valoarea pachetului).

Oferta este valabilă în Punctele Enel din Berceni, Drumul Taberei, Decebal și Militari, ca parte a unui proiect-pilot ce va fi extins la nivel național (adresele Punctelor Enel sunt disponibile aici).

Mai mult, Enel și Philips Lighting au lansat recent o promoție pentru clienții Enel care își activează factura electronică. Până la 31 decembrie 2016, toți clienții Enel din zonele tradiționale care își activează factura electronică vor beneficia de o reducere de 50% la o selecție de produse de iluminat Philips disponibile în magazinul online dedicat.

Mai multe detalii sunt disponibile aici: http://www.enel.ro/ro/clienti-promotii-enel-philips-ee.html și aici: http://www.enel.ro/ro/clienti-promotii-enel-philips-em.html.

Parteneriatul încheiat cu Philips Lighting este în linie cu strategia Enel în România de a permite clienților să reducă consumul de energie și de a proteja mediul înconjurător. De asemenea, este parte din inițiativa Enel în România de a-și diferenția portofoliul de produse și servicii și de a inova pe piața românească de utilități.

Philips Lighting investește masiv în dezvoltarea tehnologiilor ecologice, susținând puternic la nivel mondial trecerea la iluminatul cu LED. Fiind cea mai mare companie de iluminat din lume, Philips Lighting oferă sisteme și soluții de iluminat complete, inclusiv becuri, corpuri de iluminat, module și sisteme inteligente de control. Compania se angajează să îmbunătățească viețile oamenilor cu ajutorul luminii și să asigure un viitor mai durabil.