Endava câștigă Premiul ANIS pentru Proiectul de Outsourcing al Anului

La sfârșitul lunii ianuarie, ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii a premiat cele mai bune proiecte high-tech românești, în cadrul Galei ANIS 2017.

Endava a primit premiul la categoria Software Outsourcing Project of theYear, în cadrul ediției 2017 a Premiilor ANIS, pentru proiectele derulate cu Worldpay.

Colaborarea Endava cu Worldpay, lider la nivel global în tehnologii de procesare a plăților, este una de lungă durată și se axează pe dezvoltareade sisteme care susțin produsele și serviciile oferite clienților Worldpay la nivel internațional. Recent, cele două companii au extins acest parteneriat și, de asemenea, au în vedere crearea unui centru de excelență în București.

Parteneriatul dintre Endava și Worldpay s-a concretizat până în prezent în livrarea unei platforme de plăți de ultimă generație, îmbunătățirea serviciilor oferite de Worldpay procesatorilor prin portaluri de plăți, respectiv dezvoltarea unei noi suite de soluții digitale.

Juriul ANIS a analizat complexitatea programului, impactul estimat asupra business-ului, numărul de utilizatori și nivelul de implicare, si a premiat Endava în cadrul Galei care a celebrat excelența în industria de software și servicii din România.

“Ne bucurăm că echipele noastre sunt apreciate pentru dedicarea lor în livrarea de soluții care contribuie la succesul clienților noștri. Ne dorim să contribuim în continuare la dezvoltarea Worldpay, să participăm activ prin colaborarea noastră și să susținem Worldpay în obiectivul de a introduce noi abordări care săfacă diferența în domeniul plăților electronice la nivel global”, declară John Cotterell, CEO Endava.

“Vom continua să consolidăm parteneriatul puternic cu Endava, care a susținut cu succes echipele noastre de tehnologie, prin abordări inovative în dezvoltarea software. Suntem încântați să lucrăm îndeaproape cu Endava pentru a crea un centru de excelență tehnică în București. Datorită brandului puternic pe care Endava îl are în regiune, vom atrage specialiști talentați, aducând astfel o serie de noi capabilități pentru Worldpay”, declară Mark Kimber, Chief Information Officer, Worldpay.

Endava este o companie privată de servicii IT cu peste 15 ani de experiență în colaborarea cu unele dintre cele mai importante companii din domeniul serviciilor financiar-bancare, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie, sau comerț și transporturi. Prin abordări de Agile Transformation și Digital Evolution, Endava își susține clienții în a-și transforma afacerile, astfel încât să răspundă cerințelor curente și viitoare ale clienților lor.

Concomitent cu investiția în parteneriate pe termen lung cu clienții, Endava a realizat importanța oferirii unor oportunități de carieră motivante pentru angajați și a reușit astfel să se afirme ca unul dintre cei mai buni angajatori pentru cei mai talentați profesioniști IT.

Worldpay este o companie lider pe piața plăților electronice, cu o acoperire globală, furnizând o gamă largă de produse și servicii bazate pe tehnologie, pentru mai mult de 400.000 de clienți, facilitând dezvoltarea afacerilor acestora. Worldpay gestionează complexitatea în creștere a pieței de plăți pentru portofoliul său de clienți, oferind-le acestora posibilitatea de a accepta cea mai largă gamă de tipuri de plăți, la nivel internațional. Utilizându-și rețeaua și tehnologia, Worldpay poate procesa plăți pe arii geografice largi la un nivel de 99% din produsul intern brut la nivel global, acoperind 146 de țări și 126 de valute. Worldpay își ajută clienții să accepte peste 300 de metode de plată diferite.

Industria de software și servicii a cunoscut o creștere sistematică în ultimii ani, iar ANIS prin misiunea și rolul său continuă să sprijine activ, prin dialog permanent cu membrii industriei, cât și cu factorii decizionali, atingerea unui mediu investițional apt să susțină dezvoltarea durabilă a industriei în anii următori.

Finaliști la categoria Software Outsourcing Project of the Year alături de Endava au fost ENEA România cu proiectul Barco wireless audio and video conferencing solution și Stefanini ADC România cu proiectul Swedish retail software client.

Mai multe detalii despre finaliști găsiți aici.

ANIS a premiat cele mai importante realizări ale industriei românești de tehnologie în cadrul Galei ANIS, din 26 ianuarie 2017, eveniment anual ce reunește comunitatea locală de software și servicii.