eMAG a fost desemnată compania anului la Gala “Premiile Capital 2015”

galacapital2015eMAG a fost desemnată compania anului, Radu Timiș, președintele grupului CRIS-TIM, omul de afaceri al anului, iar compania OMV Petrom a primit distincția „Investiția anului”, la Gala „Premiile Capital” 2015.

Cele mai bune companii, dar și oamenii de afaceri care au avut, în anul 2014, rezultate sau inițiative remarcabile și care, prin activitatea lor, au contribuit la dezvoltarea economiei românești, au fost premiați, pentru diferite categorii, în cadrul Galei organizate de Revista Capital.

Publicația a acordat 11 premii, cinci dintre ele fiind rezervate companiilor care activează în sectoarele cu cea mai mare importanță în economie: industrie, agricultură, sectorul financiar, servicii și comerț. De asemenea, au fost decernate premii pentru compania anului, investiția anului, omul de afaceri al anului. S-au acordat și trei premii speciale pentru cea mai relevantă campanie de CSR, cel mai important eveniment de pe piața de capital și cel mai bun program de perfecționare a serviciilor din turism.

În cadrul Galei, Mega Image a fost desemnată cea mai bună companie din comerț, Astra Vagoane Călători SA – cea mai bună companie din industrie, Banca Transilvania, cea mai bună instituție financiară, TUI Travel Center /Eurolines, cea mai bună companie din servicii și Agricover, cea mai bună companie din agricultură.

De asemenea, OVM Petrom a obținut premiul special pentru „Cea mai relevantă campanie de responsabilitate socială”, cu campania „Fabricat în țara lui Andrei”, Electrica, premiul special pentru „Cel mai important eveniment de pe piața de capital”, ca urmare a listării la Bursa de Valori București și la Bursa de la Londra și Eximtur, premiul special pentru „Cel mai bun program de perfecționare a serviciilor din turism”, ca urmare a derulării programului „Școala de turism”. AGERPRES