Furnizorul de energie electrică Repower, care deține o cotă de piață de 5% în România, va investi în 2015 un milion de euro în produse si servicii noi. Strategia Repower presupune o prezență activă în segmentul consumatorilor SME, precum și o aliniere a proceselor interne pentru liberalizarea completă a pieței.

„2015 este un an de importanță strategică pentru noi. Avem deja un portofoliu activ de consumatori care beneficiază de toate serviciile noastre și ne așteptăm ca, odată cu dezvoltarea pieței, să putem oferi pachete atractive atât pentru consumatorii industriali cât și pentru cei casnici”, spune Dan Dragoș Drăgan, CEO Repower Furnizare România.

În 2015, Repower, companie elvețiană, cu 28 de angajați în România, se va dezvolta, cu preponderență, în zona de retail energetic, prin propunerea de soluții noi menite să faciliteze accesul și să îmbunătățească experiența consumatorilor la produsele companiei (noi soluții CRM). Portofoliul de servicii actual include sesiuni de termografiere a instalațiilor electrice ale consumatorului precum și analize prin care clienții pot verifica stadiul de încărcare electric și pot detecta orice defecțiune.

Paleta de servicii este completată de serviciile de consultanță în direcția reducerii consumului final de energie electrică furnizate, în principal, clienților cu un consum ridicat care au costuri mari cu utilitățile care pot beneficia de reduceri ale consumului cuprinse între 20% și 70%, iar investițiile inițiale pot fi recuperate în mai puțin de un an de zile.