Elis Pavaje ţinteşte un avans de 14% al vânzărilor din acest an şi vrea să se extindă

Producătorul de pavele şi borduri Elis Pavaje a înregistrat o creştere de 11,7% a cifrei de afaceri aferentă anului trecut, depăşind 161 mil. lei, potrivit datelor transmise de companie. Pentru acest an, producătorul vizează o majorare de 14% a vânzărilor şi extinderea capacităţilor de producţie.

“Rezultatele pozitive ne-au dat încredere să continuăm investiţiile în noi capacităţi de producţie şi logistică, pentru a putea răspunde solicitărilor în creştere”, a declarat Emil Gota, directorul general al companiei.

Deoarece investiţiile din fonduri de stat sau fonduri europene au fost relativ reduse la nivel naţional în 2016, Elis Pavaje şi-a concentrat acţiunile în vederea creşterii vânzărilor pe segmentul lucrărilor realizate din fonduri private. Anul trecut, compania a devenit producător de beton asfaltic şi antreprenor general pentru lucrări de infrastructură, oferind servicii de la terasamente şi canalizare, până la asfaltare.

Pe segmentul de produse rezidenţiale (pavele şi produse ornamentale), producătorul a consemnat anul trecut o creştere de peste 15%.

Pentru 2017, compania estimează creşterea vânzărilor cu 14%, pe fondul dezvoltării de noi produse, a investiţiilor preconizate a se concretiza acest an, precum şi ca urmare a promovării serviciilor Elis Pavaje: antrepriza generală pentru lucrări de infrastructură, proiectare, transport cu camion cu macara, montaj, întreţinere şi reparaţii.

Elis Pavaje are în prezent două unităţi de producţie, care asigură un volum de peste 9.000 mp/zi.