Elena Pap a fost numită director regional pentru Europa de Sud-Est în cadrul grupului francez Up

Elena Pap, director al Up România, a fost numită director regional pentru ţările România, Bulgaria, Moldova, Serbia și Grecia, în cadrul grupului francez Up, unul din cei mai mari jucători din piaţa tichetelor valorice din lume.

Elena Pap preia atribuțiile de la predecesorul său, Julien Anglade, care a primit un nou rol în cadrul Direcției Generale a grupului francez. În noua sa funcție, Elena Pap va coordona dezvoltarea soluțiilor si serviciilor inovatoare ale grupului Up în Europa de Sud-Est și va contribui la orientarea și implementarea proiectului strategic Up.
“Inovația și tehnologizarea soluțiilor noastre de motivare pentru angajați sunt prioritatea grupului Up în Europa de Sud-Est. Companiile noastre client, partenerii comerciali și utilizatorii noștri se pot baza pe noi pentru creșterea retenției, productivității și simplificării serviciilor. Dincolo de accelerarea cotei de piață a grupului în această regiune pe zona de beneficii, obiectivul meu cheie este de a găsi noi oportunități de dezvoltare și diversificare pentru portofoliul de servicii al companiei”, a declarat Elena Pap.

Elena Pap conduce compania Up România de 16 ani şi are expertiză solidă în industria tichetelor valorice. Din poziţia de director general, Elena Pap a dezvoltat parteneriate durabile cu mediul de afaceri – retaileri, IMM-uri, mari corporaţii.
Înainte de activitatea din cadrul Up România, Elena Pap a avut funcţii de conducere în cadrul departamentelor financiare ale mai multor companii, printre care Romcontrol sau American Enterprise. Elena este absolventă a Academiei de Studii Economice, specializarea Finanţe, Credit şi Contabilitate.