Prin nZEB goes Passive , cei de la Soflete.ro și The Concept accelerează tranziția către clădiri eficiente energetic, reunind furnizori de soluții și resurse disponibile ACUM pentru obținerea independenței energetice a casei / proiectului tău. Nevoia este de actualitate, dacă ne uităm la contextul politico-economic, în care accesul la resurse naturale devine din ce în ce mai limitat.
De ce să vii la eveniment?
  • Dacă îți dorești să construiești o casă, poți cunoaște arhitecți, ingineri proiectanți, auditori energetici, producători și distribuitori de materiale de construcții, sisteme, echipamente și instalații, companii de construcții, meșteri și antreprenori – pentru a găsi soluții eficiente energetic și accesibile economic pentru proiectul tău. De asemenea, te poți bucura de numeroasele ateliere practice realizate de meșteri și companii partenere, precum și de expuneri de subiecte tematice din domeniul construcțiilor eficiente energetic;
  • Dacă ești arhitect sau inginer proiectant, vei avea trei zile pline de discuții pe subiecte de actualitate din peisajul construcțiilor, cu speakeri locali și internaționali de renume, de la care îți poți lua know-how valoros. Vei vedea soluții practice, expuse în cele peste 100 de standuri expoziționale și vei putea pune mâna la realizarea diverselor detalii de construcții în zona dedicată de workshop-uri și ateliere practice. Oportunitățile de networking și de extins rețeaua de colaboratori și parteneri, de asemenea, sunt nelimitate.
  • Dacă ești meșter, constructor sau antreprenor în construcții, poți să descoperi cele mai noi tehnologii și materiale din piață, poți pune mâna și poți vedea în mod aplicat cum se construiește astăzi – corect și practic, pe detalii specifice construcțiilor eficiente energetic. Aici îți poți găsi viitori colaboratori sau clienți, alături de care poți lucra și construi proiecte noi.
  • Dacă ești din Cluj sau în Cluj în perioada 10 – 12 noiembrie, evenimentul este o bună ocazie să ieși din casă și să afli lucruri noi despre ce înseamnă construcțiile nZEB și în standard de casă pasivă, așa cum poți afla și ce ar trebui să te intereseze cum să devii independent energetic, fie că reabilitezi o clădire deja existentă, fie că te apuci să construiești una nouă. Nu-ți face griji, poți veni cu întreaga familie, pentru că punem la dispoziție spații generoase și variate de activități pentru copii și odihnă.
Program:
Vineri, 10 noiembrie: 12.00 – 18.00
Sâmbătă, 11 noiembrie: 10.00 – 18.00
Duminică, 12 noiembrie: 10.00 – 18.00
Adresă: Aleea Stadionului nr. 4, Cluj-Napoca.