Ediţia a XI-a a Galei Premiilor de Excelență Administrație.ro va avea loc pe 22 octombrie, la Poiana Brașov

eabv2015Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie este un eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu. Cea de-a XI-a ediţie va avea loc pe 22 octombrie 2015, la Ana Hotels în Poiana Braşov.

Acest eveniment, care a căpătat notorietate de-a lungul anilor, evidențiază eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din România, premiază iniţiativele pozitive ale specialiştilor din administraţie şi proiectele importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut.

La Gala Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro http://www.osc.ro/newsletters/gpea-2015/galaEABV_infografic_ianuarie2015.pdf din acest an sunt aşteptaţi să participe lideri ai instituţiilor administraţiei publice româneşti: primari, viceprimari, prefecţi, subprefecţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, reprezentanţi ai Guvernului României şi instituţiilor guvernamentale, senatori, deputaţi şi reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale administraţiei publice din România.

Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate în domeniul administraţiei publice va fi precedată de un seminar dedicat managementului modern în administraţie, un domeniu deosebit de important pentru o administraţie publică de tip european.

Programul evenimentului:

Joi, 22 octombrie 2014

14:30 – 15:30   Cazarea şi înregistrarea participanţilor

15:30 – 17:00   Welcome coffee

16:00 – 19:00   Seminar: “Management Modern în Administraţie”. Dezbatere și prezentări de proiecte.

19:00 – 20:00   Program liber

20:00 – 23:00   Gala Premiilor de Excelenţă. Festivitatea de premiere