Începând cu 10 februarie 2021 ECOTIC relanseaza campania nationala de  informare privind colectarea separată a deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE)  “Fii la tine-n țară la fel ca afară!

Campania realizată de ECOTIC în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor încurajează populația României să participe la eforturile de protecție a mediului și oferă mai multe soluții de a ne debarasa corect de electronicele și electrocasnicele pe care nu le mai folosim, prin magazinele care comercializează și electrocasnice, la centrele municipale de colectare, la punctele de colectare private și, totodată, în campaniile pe care ECOTIC le desfășoară în majoritatea zonelor din România.

ECOTIC pune la dispoziție numărul unic de call center 021 9641 disponibil pentru a oferi consultanță în alegerea celei mai bune opțiuni de debarasare.

Totodată, ECOTIC oferă preluarea de la domiciliu pentru deșeurile electrice voluminoase din 38 de județe: Jud. Argeș, jud. Călărași, Ialomița, jud. Giurgiu, Maramureș, Prahova, jud. Satu Mare, Teleorman, jud. Bacău, jud. Brăila, jud. Buzău, jud. Constanța, jud. Iași, jud. Galați, Neamț, jud. Tulcea, jud. Vaslui, Vrancea, Jud. Botoșani, jud. Brașov, jud. Covasna, Harghita, jud. Suceava, jud. Arad, Bihor, Caraș-Severin, Gorj, Mehedinți, jud. Alba, Bistrița-Năsăud, Cluj, Dâmbovița, Hunedoara, Mureș, Sălaj, jud. Sibiu, Vâlcea, jud. Ilfov, precum și cateva municipii: București, Iasi, Brasov, Timisoara, Cluj-Napoca, Constanta, Bacau, Piatra Neamt si Deva.