Conferințele “Smart Cities. Smart Communities” au avut un start reușit la Brașov

smart_brasov1

Prima întâlnire din Programul “Smart Cities. Smart Communities” a avut loc la Brașov, pe 11 martie, la Hotel Kronwell. A fost un eveniment-dezbatere, în care cei implicați au putut să își spună cuvântul, indiferent de zona din care proveneau. După deschiderea oficială, în cadrul căreia au vorbit Administratorul Public al Municipiului Brașov, Miklos Gantz și Vicepreședintele CJ Brașov, Adrian Gabor, s-a trecut la explicații concrete ale noțiunii de “Smart cities”. Cei prezenți au aflat de la Paul Stancu (Microsoft) istoria conceptului și cum putem trăi într-o lume condusă de tehnologie.

Au urmat peste două ore de dezbateri productive, pe trei sesiuni specializate: administrație și utilități, sănătate și respectiv educație. Concluzia participanților la eveniment a fost clară: această primă ediție trebuie să fie doar începutul unei dezbateri continue și unui efort prelungit de a schimba comunitatea, iar întâlnirile de acest tip trebuie să continue regulat.

Programul “Smart Cities.Smart Communities” continuă cu o noua întâlnire la Iași, unde sunt așteptați liderii locali implicați în schimbarea și transformarea orașului, cei care conduc instituții și companii puternice, capabile să exercite o influență importantă asupra comunității. Peste 50 persoane au confirmat deja participarea. Acest lucru se poate face transmițând formularul de participare completat la adresa de email mari.semcu@oamenisicompanii.ro.

Mai sunt doar două zile pentru înscriere. Participarea este gratuită pe baza formularului completat!

smart_brasov2