Dragoș Petrescu este noul președinte al Organizaței Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor din România

Dragos PetrescuOrganizația Patronală a Hotelurilor și Restaurantelor din România (HORA) a anuțat alegerea omului de afaceri Dragoș Petrescu în funcția de președinte al Organizației, acesta preluând mandatul de la Tinu Sebeșanu, primul președinte și inițiatorul organizației. Tinu Sebeșanu își păstrează funcția de consilier de onoare al Organizației.

“Pe lângă obiectivele economico-sociale stabilite la preluarea mandatului, o importanță deosebită o are extinderea organizației la nivel regional, prin cooptarea de noi membri relevanți din toate colțurile țării. Consider că solidaritatea și coeziunea membrilor HORA sunt atributele care vor face diferența pe piața de profil și în relația cu autoritățile și instituțiile de reglementare în domeniu”, a declarat Dragoș Petrescu, președinte HORA.

Membrii fondatori ai HORA sunt operatori ai industriei, reprezentanți ai următoarelor entități: Argentine, Benihana, Biutiful, Caru’ cu Bere, Casa Di David, Casa Doina, City Grill, Creperie d’Amour, Fratelli, Hard Rock Cafe, La Fattoria, La Mama, Loft, White Horse.