Dragoș Călin preia poziția de Director General Delamode România, Divizia Freight Forwarding, începând cu 1 martie 2021. Delamode România este o companie de top în domeniul serviciilor de transport și logistică din România, cu peste 200 angajați în prezent.

Rolul lui Dragoș este de a consolida poziția companiei de furnizor de soluții integrate de transport și logistică pe piața românească prin accelerarea procesului de digitalizare a companiei, integrarea filialelor și creșterea vizibilității.

„Sunt onorat de decizia Delamode de a-mi încredința dezvoltarea companiei, într-un moment provocator pentru industria în care activăm, pentru economie și pentru societate în general”, a declarat Dragoș Călin. Obiectivul meu principal va fi acela de a promova soluțiile cele mai potrivite pentru clienții și partenerii noștri, împreună cu o echipă dinamică și orientată spre rezultate. Suntem o companie agilă, în care procesul decizional este unul simplu și rapid. De asemenea, suntem apreciați de clienții noștri pentru un foarte bun customer service. Vom investi în continuare resurse în direcția eficientizării proceselor, comunicării și digitalizării”, a completat acesta.

Dragoș Călin va prelua funcția de Director General după 12 ani de top management la Kuehne + Nagel – unde a activat ca Director Național de Vânzări & Marketing și în cadrul Maersk România unde a ocupat funcția de Director de țară. Noua poziție este o nouă etapă într-un parcurs profesional care include consultanță organizațională și executive coaching (Qualians), precum și antreprenoriat într-o companie de FinTech (MAX Business & Accounting).

DELAMODE România, companie din grupul britanic Xpediator PLC, este furnizor de soluții logistice integrate, activ pe piața românească din 1994, raportând în 2019 o cifră de afaceri de 28,7 milioane EUR și 206 angajați pentru cele două divizii: transport internațional și logistică & distribuție.