Dragoș Butufei, Business Growth Consultant: Conceptul HigherSelf e despre cum ajungem la cea mai bună versiune a noastră

Conceptul HigherSelf (“Cel mai bun tu”), lansat de curând în București, este unul de terapii alternative complementare, sinonim cu cea mai bună versiune a noastră, la care ajungem, căutând starea de bine. Explicațiile au fost oferite de Dragoș Butufei, Business Growth Consultant, într-un interviu pentru MarketingManager.ro. Acesta a venit după ce, recent, Dragoș a vorbit, într-un alt interviu, despre trecerea de la extaz la agonie din pandemie și despre cum viteza de reacție, capabilitatea de reinventare, adaptarea la șocurile emoționale și gestionarea tuturor situațiilor de criză ne ajută să trecem mai ușor prin această nouă normalitate și să ne ducem misiunea la bun sfârșit.

Potrivit lui Dragoș, noul concept include servicii pentru sine: psihoperatie integrativă, hipnoza eriksoniană, terapie prin regresie, dezvoltare personală; terapii complementare: consiliere recuperare, masaj terapeutic, masaj shiatsu, fasciaterapie, yoga.

 

Citiți articolul integral pe platforma specializată MarketingManager.ro