Dragoș Alexandru-Călin s-a alăturat echipei Băncii Române de Credite și Investiții (BRCI), începând cu data de 1 martie 2021, când a preluat mandatul de Director General Adjunct – Divizia Comercial, de la Dan-Horațiu Popa.

Cu o experiență de peste 19 ani în domeniul bancar, Dragoș Călin a ocupat funcția de Head of Sales, în cadrul First Bank, iar anterior a făcut parte din echipele Bancpost, Raiffeisen și Credit Europe Bank. Exercitarea de către Dragoș Călin a responsabilităților aferente funcției de Director General Adjunct – Divizia Comercial se va realiza după data obținerii aprobării prealabile a Băncii Naționale a României (BNR).

Banca Româna de Credite și Investiții S.A. a funcționat până la 13 martie 2014 sub numele de ATE Bank, și până în 2006, sub numele de Banca pentru Mica Industrie și Liberă Inițiativă – Mindbank. A fost înființată în anul 1990, iar la data de 18 decembrie 2013, s-a finalizat tranzacția în urma căreia Dorinel Umbrărescu a devenit acționarul majoritar, prin preluarea integrală a participației deținute de Piraeus Bank SA Grecia. La data de 28.02.2020, miliardarul Gupta Sanjeev a devenit acționarul majoritar cu o cotă de 99,59%.