Singurul medic din România certificat în Terapia Durerii de către World Institute of Pain și membru în Consiliul ESRA, dr. Ovidiu Nicolae Palea, face parte din galeria speakerilor de top listați pe portalul EventsOnline.

Ovidiu Nicolae Palea, medic primar A.T.I. și specialist în Terapia Durerii, este fondatorul Grupului Medical Provita si al singurului Centru Integrat de Terapia Durerii din Romania, fiind si unicul centru de instruire acreditat ESRA (Asociația Europeană pentru Anestezie Regională și Terapia Durerii) din Europa Centrală și de Est.

Ovidiu Nicolae Palea face parte din primele generaţii de medici care au terminat facultatea în anii ‘90 şi au plecat să lucreze în afara ţării, în Statele Unite, urmând să profeseze ca medic rezident la Spitalul Saint Agnes din Baltimore. Ulterior, la Spitalul Universitar din Washington, s-a specializat în anestezie şi terapie intensivă, iar la Washington Hospital Center, în terapia durerii.

În 2007 dr. Palea a revenit în țară, iar în 2011 a pus bazele Grupului Medical Provita, fiind inaugurată Clinica de Imagistică Provita, în incinta Institutului Național de Boli Infecțioase Matei Balș. În anul 2012, din dorința de a dezvolta o clinică în care sa fie posibil diagnosticul și tratamentul situației individuale, a pacientului și nu a bolii, a fost deschisă Clinica de Diagnostic și Tratament Provita. Anul 2016 a însemnat deschiderea primului spital Provita, în care activează o echipă multidisciplinară și alți medici cu mulți ani de practică în străinătate. În 2018 a fost preluat laboratorul de analize Cuza Vodă, unde se efectuează peste 900 de teste și analize pentru o diagnosticate corectă a pacienților.

Astăzi, clinicile Provita au devenit Nord–Grupul Medical Provita, unul dintre cei mai reprezentativi furnizori de servicii medicale private din țară, din anul 2022 fiind prezenți și la nivel național prin Clinica Nord Suceva, la ora actuală deținînd 3 clinici, un spital, un laborator și 2 centre de imagistică la București și o clinică la Suceava. Începând cu luna ianuarie 2019, a devenit primul Centru de Instruire în Terapia Durerii aprobat ESRA și unicul în Europa Centrală și de Est.

„Trebuie să nu compromiți actul medical sub nicio formă, indiferent de greutățile financiare prin care treci. Trebuie să ai încredere că vei reuși și să nu te panichezi în perioadele dificile.Trebuie să ai încredere într-o echipă medicală care să aibă aceleași priorități și aceeași abordare ca și tine, iar în al doilea rând îți trebuie o puternică echipă administrativă, care să se integreze în peisajul actual”, spune Dr. Ovidiu Nicolae Palea.

Pe platforma EvenstOnline.ro găsiți profilul de Speaker profesional al dr. Ovidiu Nicolae Palea, inclusiv prezentări anterioare și domeniile în care este invitat să conferențieze. Experiența profesională și managerială de top face din Dr. Ovidiu Nicolae Palea un speaker de prim rang, capabil să aducă o perspectivă importantă și să adauge valoare evenimentelor la care participă în calitate de contributor. Descoperiți mai multe informații despre Dr. Ovidiu Nicolae Palea și experiența sa remarcabilă pe EventsOnline.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EvenstOnline.ro pentru a identifica și conectați cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsOnline.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile noastre de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.