Comunitatea de speakeri prezenți pe platforma EventsMax.ro câștigă în valoare prin listarea Dr. Oana Taban, cea care a avut viziunea și curajul de a lansa un concept unic pe piața serviciilor stomatologice din România: tratamente premium la standarde internaționale realizate de o echipă medicală supraspecializată.

Dr. Oana Taban este CEO al grupului de clinici stomatologice DENT ESTET, pe care l-a fondat în urmă cu 24 de ani, în prezent parte a Sistemului Medical MedLife. Cu o experienţă de peste 20 de ani în management şi leadership, ea a creat un brand inovator, ce a devenit lider al pieţei de stomatologie din România şi o referinţă în stomatologia de astăzi.

Grupul DENT ESTET este, în acest moment, cea mai complexă rețea de servicii stomatologice din România și include 15 clinici în București, Timișoara, Sibiu, Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca, Oradea și Craiova (10 pentru adulți și cinci pentru copii și adolescenți), patru centre integrate de radiologie digitală, primul și singurul departament ATI dintr-o clinică dentară din România, cu o echipă de 14 specialiști în anestezie, 7 studiouri foto Future Smile Design, 5 cabinete de psihologie și un program educațional de management medical.

„Experiența mea profesională în practica stomatologică, inițial ca medic și ulterior ca manager, nu numai că m-a ajutat să înțeleg importanța standardelor înalte în stomatologie, dar mi-a oferit și oportunitatea de a implementa tehnici, know-how și tehnologie occidentală în stomatologia noastră. Așa cum ar trebui să fie orice CEO, sunt foarte devotat să-mi îmbunătățesc mereu abilitățile manageriale participând la programe de management locale și internaționale. Ca lider, simt că este de datoria mea să transmit aceste cunoștințe tuturor celor alături de care lucrez zi de zi”, mărturisește Oana Taban.

Pe platforma EvenstMax.ro găsiți profilul de Speaker profesional al Dr. Oana Taban, inclusiv prezentări anterioare și domeniile în care este invitat să conferențieze. Experiența profesională și profesională face din Dr. Oana Taban un speaker de prim rang, care aduce o perspectivă valoroasă și o expertiză deosebită în evenimentele unde este contributor. Descoperiți mai multe informații despre Dr. Oana Taban și experiența sa remarcabilă pe EventsMax.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EvenstMax.ro pentru a identifica și conectați cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsMax.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile noastre de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.