Dr. Marius Geantă este președinte și co-fondator al Centrului pentru Inovație în Medicină, o organizație europeană de cercetare și inovare, cu interes în dezvoltarea politicilor inovatoare de sănătate, în creșterea nivelului de educație și comunicarea personalizată.

Dr. Marius Geantă este, de asemenea, un pionier în domeniul medicinei personalizate în România și Europa Centrală și de Est și este implicat în numeroase proiecte pan-europene: Tehnologia Informației: Viitorul Tratamentului Cancerului, Consorțiul DigiTwins, Consorțiul Internațional pentru Medicină Personalizată, Public Health Genomics Network, PECAN, Building Blocks for Personalized Medicine.

În cei peste 15 ani de activitate în domeniul comunicării și inovației în sănătate, Dr. Marius Geantă și-a asumat constant rolul de a crește nivelul de health literacy (alfabetizare/literație în sănătate) la nivelul societății, printr-o comunicare științifică umană, concisă și empatică.

Pe platforma EventsMax.ro găsiți profilul de Speaker profesional al Dr. Marius Geantă, inclusiv prezentări anterioare și domeniile în care este invitat să conferențieze. Experiența profesională face din Dr. Marius Geantă un speaker de maximă autoritate, care aduce o perspectivă valoroasă și o expertiză greu de egalat evenimentelor unde este contributor. Descoperiți mai multe informații despre Dr. Marius Geantă și experiența sa remarcabilă pe EventsMax.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EventsMax.ro pentru a identifica și conectați cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsMax.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile noastre de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.