Una dintre prezențele cele mai apreciate ale evenimentelor medicale de anvergură, remarcată pentru profunzimea argumentelor și calitatea analizelor realizate, este cea a Consilierului Prezidențial pe probleme de Sănătate,  Dr. Diana Loreta Păun. EventsMax.ro, platforma evenimentelor business și profesionale, găzduiește în secțiunea specială dedicată speakerilor de top prezentarea acestei personalități remarcabile a domeniului medical din România.

Dr. Diana Loreta Păun este absolventă a Facultăţii de Medicină şi doctor în Medicină a Universității de Medicină şi Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti. Este medic primar endocrinolog și conferențiar universitar la Disciplina Endocrinologie a Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”. A lucrat în cadrul  Institutului Național de Endocrinologie “C.I.Parhon” ca medic, cercetător, cadru didactic, iar în perioada 2006-2015 ca manager.

Dr. Diana Loreta Păun este membru în asociaţii profesionale naţionale (Asociaţia de Endocrinologie Clinică din România, Societatea Română de Endocrinologie) şi internaţionale (Societatea Germană de Endocrinologie, Societatea Europeană de Endocrinologie (ESE), membru al Chapterului din Romania al AACE (American Association of Clinical Endocrinologists) şi preşedinte al acestuia în intervalul 2011-2012 și 2017-2019.

A publicat studii şi lucrări științifice în reviste de specialitate recunoscute național și internațional, precum și lucrări în domeniul managementului sanitar. A participat ca director sau membru al echipei în proiecte de cercetare științifică naționale și internaționale precum și în proiecte educaționale și de formare continuă.

Dr. Diana Loreta Păun a fost numită Consilier de Stat la data de 1 iunie 2015, iar la data de 23 decembrie 2019 a fost numită în funcția de Consilier Prezidențial.

Pe platforma EventsMax.ro găsiți profilul de Speaker profesional al Dr. Diana Loreta Păun, inclusiv prezentări anterioare și domeniile în care este invitat să conferențieze. Experiența profesională face din Dr. Diana Loreta Păun un speaker de maximă autoritate, care aduce o perspectivă valoroasă și o expertiză greu de egalat evenimentelor unde este contributor. Descoperiți mai multe informații despre Dr. Diana Loreta Păun și experiența sa remarcabilă pe EventsMax.ro.

De asemenea, puteți utiliza platforma EventsMax.ro pentru a identifica și conectați cu alți speakeri de top, potriviți evenimentelor pe care le organizați. Indiferent de natura evenimentului dvs., EventsMax.ro oferă o gamă variată de profesioniști în domenii precum tehnologie, sănătate, marketing și multe altele. Descoperiți propunerile noastre de speakeri inspiraționali care vor adăuga valoare evenimentelor dumneavoastră.