EventsOnline.ro, portalul evenimentelor de business și profesionale care contează, a lansat Secțiunea de Speakeri și Moderatori.

Unul dintre cei mai recenți membri ai comunității de Speakeri de top pe EventsOnline este Doru Dima, expert în management și resurse umane și antreprenor de top, cu un arsenal de cunoștințe și abilități care pot inspira și transforma organizațiile.

Doru Dima este Doctor în Psihologia Muncii și Organizațională, antreprenor și manager de succes, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul Resurselor Umane. În calitate de fondator și CEO al Dima Consulting Group, el a adus pentru prima oara în România instrumentele de evaluare a resurselor umane, Profiles International, reușind într-un interval scurt de timp performanța de a se poziționa printre principalii furnizori de servicii de consultanță în resurse umane și management din România.

Doru Dima este autor al unor lucrări de referință în domeniul afacerilor, printre care: 40 de Strategii pentru succesul în afaceri, Editura CODECS, 2008, Dicționar General de Afaceri, Editura Ecran Magazin, Managementul Resurselor Umane, Editura Psihomedia Sibiu, precum și a numeroase articole apărute în reviste locale și naționale, a publicat și a participat la elaborarea a numeroase cursuri, cărți, lucrări științifice și de business.

Prin prezența pe platforma EventsOnline.ro a lui Doru Dima și a altor personalități recunoscute în domeniul lor profesional se concretizează proiectul de promovarea a unor Speakeri de calitate, cu expertiză relevantă și recunoscută.

Cauți moderatori sau speakeri pentru evenimentele tale? Vezi recomandările EventsOnline.ro

Vrei să fii promovat în platformă ca speaker sau moderator? Contactează-ne și te înscriem.