Doi americani vor conduce divizia de soluţii pentru business Bitdefender

Producătorul de soluţii de securitate informatică Bitdefender îi cooptează în echipa diviziei de soluţii pentru business pe americanii Steve Kelley şi Chris Brazdziunas.

Kelley va avea rolul de preşedinte şi director general al diviziei respective, în timp ce Brazdziunas va fi vicepreşedinte pentru produse şi servicii.

Divizia de soluţii pentru business va gestiona toate aspectele legate de dezvoltarea de produse şi servicii adresate companiilor şi de punerea acestora pe piaţă, inclusiv vânzări, marketing, inginerie, licenţiere de tehnologii şi coordonarea partenerilor regionali.

De asemenea, departamentul va permite concentrarea integrală a eforturilor către oportunităţile din piaţa de soluţii de securitate informatică de business, după un model similar celui pentru clienţii individuali, care alocă resurse pentru nevoile specifice utilizatorilor de acasă.

Compania menţionează că Steve Kelley, cu peste 20 de ani de experienţă în securitate informatică, a acumulat cunoştinţe vaste în domenii, precum management de produs, marketing de produs, dezvoltare corporate, vânzări şi marketing.

La rândul său, în calitate de vicepreşedinte pentru produse şi servicii, Chris Brazdziunas va consolida abordarea centrată pe client a produselor de business şi va alinia portofoliul existent nevoilor pieţei.

Chris Brazdziunas şi Steve Kelley vor conduce divizia de soluţii de business formată din 500 de oameni. La nivel global, Bitdefender are peste 1.700 de angajaţi, dintre care jumătate sunt ingineri şi cercetători.