Furnizorul german de soft și servicii SAP a numit-o pe Diana David în funcția de Managing Director. Ea va fi responsabilă de conturarea și implementarea unei noi strategii locale a companiei, cu accent pe accelerarea migrării în cloud, respectiv susținerea clienților existenți și potențiali în parcursul lor de transformare digitală.
Diana David s-a alăturat SAP România în urmă cu trei ani, ca Key Account Manager pentru sectorul public, ocupând anterior diverse roluri în echipa Orange România, unde și-a început activitatea profesională acum 18 ani. Aceasta are peste 15 ani de experiență în vânzări, timp în care a gestionat atât conturi private, cât și publice, specializându-se în sectorul public. Noul Managing Director al SAP România a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale și a urmat cursuri de PR și Comunicare timp de doi ani.

SAP România, subsidiara locală a SAP SE, și-a început activitatea în 2002 și are birouri locale în București, Timișoara și Cluj, prin intermediul cărora furnizează servicii de consultanță și de implementare a proiecteor bazate pe soluții SAP pentru clienți din Europa, Orientul Mijlociu și Africa. Potrivit datelor subsidiarei, circa 600 de companii din România utilizează soluții business SAP, prezente în domenii precum utilități, transporturi, bănci, asigurări, retail sau producție.