Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux, anunță extinderea portofoliului prin lansarea Nordis Travel, propria agenție de turism. Aceasta se adresează persoanelor care își doresc vacanțe de lux și servicii exclusiviste și propune un nou stil de a face turism, bazat deopotrivă pe eleganță și rafinament, cât și pe siguranța și predictibilitatea călătoriilor în vreme de pandemie.

Investiția inițială, de peste 500.000 de euro, a fost făcută în echipă (personal extrem de calificat) și tehnologie (sisteme de rezervări, avansuri și depozite pentru companii aeriene si hoteluri). Pentru primul an de activitate sunt preconizate vânzări de pachete turistice în valoare de peste 7 milioane de euro.

În primele trei luni, peste 400 de turiști români au plecat deja în vacanțe prin Nordis Travel în destinații precum Maldive, Republica Dominicană, Egipt, Monaco, Dubai, Elveția sau Turcia. Alte destinații căutate sunt Seychelles, Mexic, Punta Cana, Kenya, Zanzibar, Grecia, Croația, Spania și Cipru. Există și programe speciale pentru turism intern, cu cazare în condiții speciale de tip chateau, de 4 și 5 stele.

Costurile pentru un sejur pot începe de la 1.000 de euro, în destinații precum city-break in Istanbul, și pot ajunge la 50.000 de euro în Maldive. Nordis Travel oferă de asemenea croaziere de lux, experiențe la superlativ precum aventuri și safari în peisaje sălbatice și circuite de colecție în care sunt vizate obiective istorice și culturale de văzut măcar o dată în viață. Un serviciu foarte apreciat, spun reprezentanții agenției, îl reprezintă zborurile tip private jet & helicopter, o variantă foarte potrivită pentru a evita aglomerația din aeroporturi și din avioanele de linie.

Anca Drugan, Managing Partner & CEO Nordis Travel, explică preferințele noului tip de turist din vreme de pandemie și modul în care acestea sunt satisfăcute: „Turiștii sunt dornici să călătorească, să se bucure, iar prima întrebare este „unde pot pleca?”. Noi stăm de vorbă cu ei, pentru a înțelege cât mai precis ce își doresc, și îi sprijinim să își atingă visul cu mâna. Le oferim consultanță pentru fiecare destinație în parte și ne ocupăm de toate detaliile călătoriei, de la completare formularelor, până la rezervarea meselor la restaurante, evenimente speciale, bilete la concerte, check-in și orice doleanțe au în materie de concierge. Le învățăm tabieturile și le pregătim vacanțele până la cel mai mic detaliu, astfel încât principala lor preocupare să fie aceea de a se bucura de timpul lor. De asemenea, beneficiază de tot suportul nostru pentru returul de la destinație. Știm că fiecare client are preferințele lui, este unic, și ne comportăm cu ei ca atare”.

Nordis Group reprezintă un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea ansambluri hoteliere și rezidențiale de lux. Grupul de firme este format din 7 entități: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture, Nordis Travel si Nordis Property Management.