Dezbatere ANIS Business Meetings: “Nou Cod Fiscal – impact şi modalităţi de implementare”

Următoarea întâlnire de lucru din ciclul ANIS Business Meetings are ca temă noutățile din Codul Fiscal care vizeaza industria de tehnologie – ordinul privind scutirea de impozit pentru crearea de programe de calculator, Stock Option Plan pentru angajati, scutirea de impozit pentru profitul reinvestit, aplicarea acestora si modalitati de implementare. Invitată special pentru această editie este Andreea Mitiriță, Tax Director, PricewaterhouseCoopers.

Întâlnirea va avea loc miercuri, 1 martie, începând cu ora 14:30 și va fi găzduită de TechHub Bucharest – str. Nicolae Filipescu nr. 39-41, parter. La eveniment sunt invitați să participe directori, responsabili ai departamentelor de Financiar și Juridic din companiile software și orice alte persoane interesate de subiect sau în deciziile operaționale conexe.

Pentru confirmarea participării, sunteţo invitaţi să vă inregistrati în formular, până cel târziu luni, 27 februarie. Participarea este gratuită pentru membri ANIS, astfel: Membri Premium: 2 locuri / companie Membri Standard: 1 loc / companie. Taxa pentru non-membri ANIS: 150 RON + TVA.

Cu această ocazie, va fi lansat Grupul de lucru ANIS-Finance, care va funcționa ca grup consultativ pentru proiectele și acțiunile asociației pe acest subiect. Grupul de lucru va fi deschis exclusiv pentru membrii cotizanți ai ANIS. Pentru detalii suplimentare: Iulia Pascu, mailto:iulia.pascu@anis.ro.