Comunitatea profesioniștilor în marketing se reunește pe 7 decembrie, începând cu ora 16.00, într-o discuție virtuală despre trenduri, strategii și dezvoltare profesională în marketing.

Alături de Călin Biriș, fondator Online Mastery România și Cătălin Hosu, Owner Comm 360, aflăm cum rămâi activ, flexibil și mereu înaintea valului într-un mediu atât de dinamic. În cadrul întâlnirii, vor fi abordate subiecte ca: tactici eficiente de marketing, cariera în marketing, dezvoltare profesională, trenduri în marketing.

Invitatul întâlnirii, Călin Biriș, este trainer și consultant de marketing, fondator al Online Mastery, cursul online de la A la Z despre Marketing Online și al podcastului Antrenamentul de Marketing, prima și singura agendă de Marketing Online din România.

Întâlnirea va fi moderată de către Cătălin Hosu, expert în comunicare și relații publice, cu peste 25 de ani de experiență. Cătălin este consultant independent pentru clienți din diverse industrii, în principal pentru mari companii și corporații, dar și pentru start-up-uri și ONG-uri.

În cadrul evenimentului, Călin ne va prezenta și cartea sa, Antrenamentul de Marketing, o carte practică, cu 47 de „antrenamente” de marketing, însoțite de povești din lumea sportului, din lumea tehnologiei și din propriile experiențe de business.

Întâlnirea se va desfășura joi, 7 decembrie, cu începere de la ora 16.00 și avea o durată de 60 de minute. Participarea este gratuită pentru profesioniștii în marketing, dar și pentru antreprenorii, specialiștii care vor să își promoveze produsele, serviciile sau ideile. Mai multe detalii despre eveniment și înscriere sunt disponibile pe pagina oficială a evenimentului .

Întâlnirea este parte a programului derulat de Oameni și Companii și EventsMax.ro pentru comunitatea profesioniștilor în marketing din România.