Designerul Claudia Rawlings a adus pentru prima oara in public rochia vedeta a colectiei “Forget me not”, creata dintr-un material de peste 100 de ani

Claudia Rawlings 1Vedeta de televiziune Cristina Herea a purtat pentru prima oara in public celebra rochie din colectia “Forget me not”, lansata de creatoarea Claudia Rawlings la Bucuresti. Intr-o atmosfera exclusivista si eleganta, oferita de InSpayer in centrul Bucurestiului, designerul Claudia Rawlings a prezentat o colectie inedita, aflata la imbinarea a doua lumi.

“Forget me not” aduce in acelasi loc cele doua lumi ale creatoarei, absolventa a University of Kent (Marea Britanie) cu specializarile Design Vestimentar si Textile. Lumea teatrului englez, cu accente shakespeariene, de la Globe Theather sau Royal Opera din Londra – colaborari ale creatoarei in ultimii ani – si motivele florale traditionale romanesti. Motivele florale vin din Bucovina mamei si din Teleorman, din locurile copilariei alaturi de bunicii din Romania.

O imbinare de Etno Floral cu Teatru Medieval Britanic, colectia “Forget me not” devine practic lansarea brandului Claudia Rawlings in Romania, la doi ani dupa ce creatoarea a inaugurat biroul de la Bucuresti. Alaturi de media si jurnalistii de moda, vedete de televiziune sau artisti, s-au aflat si ASR Printesa Lia de Romania si ASR Printul Paul de Romania.

Claudia Rawlings 2

Claudia Rawlings isi doreste ca “si in Romania sa avem evenimente de moda care sa aduca ultimele trenduri, dar cu o amprenta personala a creatorului. Moda inseamna creatie si nu doar copierea unor modele usor modificate. Materialele si imbinarea lor conteaza foarte mult, iar doamnele este firesc sa isi poata permita sa poarte creatii unicat care sa le puna in valoare feminitatea si eleganta, indiferent de buget”.

Ovidiu Lipan Tandarica s-a aratat incantat de texturi si de combinatia de materiale si – bineinteles – nu a pierdut ocazia sa pozeze alaturi de frumoasele manechine ce au prezentat colectia “Forget me not”.

Claudia Rawlings 3