Cel mai prestigios eveniment de HR din România și unul dintre cele mai importante și de impact evenimente din Europa de Est revine! Everything HR 2023 va avea loc la hotel Qosmo, pe 24-25 mai la Brașov, unde sunt așteptați peste 500 de CEO, HR Manageri, antreprenori și investitori din peste 70 de companii de top.

Great People Inside anunță în premieră participarea a 3 experți internaționali de resurse umane, business și strategie din Letonia, UK și Statele Unite ale Americii, aflați pentru prima oară în România:

William Higham, cel mai important expert în strategie și predicția comportamentului consumatorilor din UK, este recunoscut ca autoritate globală în domeniul inovației, a participat la crearea programului academic Forumul Inovației al Universității Cambridge și a fost în juriul prestigioaselor premii pentru inovație WARC Innovation Awards;

Suzanne Lucas, faimoasa “Evil HR Lady”, fondator si CEO Improv HR, originară din SUA și stabilita în Elveția, cu o experiență de peste 10 ani în domeniul resurselor umane, speaker TedX și scriitor independent pentru numeroase publicații HR;

și

Liene Uresina, Business & Performance Coach din Letonia cu peste 16 ani de experiență, unul dintre cei 100 de coachi instruiți de Tony Robbins.

De asemenea, se alătură ediției de anul acesta, în calitate de speaker:

Rick Yvanovich, un adevărat maestru al meseriei de coach în afaceri. Experiența sa dovedită de a ajuta companiile și oamenii să atingă niveluri de succes fără precedent este o dovadă a capacității sale de neegalat de a combina experiența în afaceri cu intervențiile de coaching. Prin intermediul unor procese sistematice și al unui angajament de nezdruncinat față de responsabilizarea angajaților, Rick este capabil să transpună viziunea în pași acționabili care îi propulsează pe clienții săi către obiectivele și etapele lor.

Evenimentul aflat la cea de-a XVIII-a ediție reunește și nume cunoscute din domeniul HR cu un background puternic în mediul de business românesc, antreprenori și speakeri inspiraționali precum:

Tiberiu Ușeriu, ultramaratonist, câștigător, pentru a doua oară consecutiv, al uneia dintre cele mai dificile curse, cea de la Cercul Polar de Nord și autor al cărții de succes: “27 de pași”.

Doru Șupeală, consultant de marketing, management și business, Managing Director al SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili, CEO al companiei Playmaker Consulting, realizatorul podcastului ”HackingWork”, lector al modulului de marketing din cadrul programului Executive MBA al Transilvania Executive Education și autorul cărților ”Employer Branding 100%” (2021) și ”Experiența face diferența” (2017)

Dorin Boabeș, Expert în leadership și comunicare, co-fondator al podcast-urilor Mind Architect și Network și cu diplomă de Master din partea Universității din Warwick din Marea Britanie precum și consultant certificat pe modelele LifeStyle Inventory (LSI & GSI) de la Human Synergistics, formator certificat pe modelul de personalitate PCM ® (Process Communication Model), formator certificat pe modelul de personalitate DISC și are o certificare de Senior Practitioner Coach de la Neuromindfulness Institute.

Faceți cunoștință cu liderii care nu doar gândesc soluții pentru schimbările ce ne așteaptă, dar pun și bazele viitorului încă de acum.

Pentru mai multe detalii despre eveniment și înregistrare, accesați pagina: https://everythinghr.live

Parteneri ai evenimentului: Raiffeisen Bank, SanoPass, Polipol Mobila, Sphera Francise Group, Philip Morris România, Tuborg, Antena TV Group, Kiss FM, Charging Partner, Noerr, Total Soft, Romanian Software, UCMS by Arobs, Edenred, Autonom Rent-a-car, AON, Dima Consulting Group, Exim Banca Românească, Target Executive Search, Aman, Meyer, Tchibo, Kirchhoff Automotive România, 123 Travel, Macromex, Niran Cosmetics, ICCO, Harmopan, Gyermelyi, Florăria Magnolia, Libris Șt. O. Iosif, Sabon, Almdudler, Roofart, PWN România, Heidi Chocolat, Camera de Comerț și Industrie Brașov și AHK -Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană.

Platformele Oameni și Companii – EventsOnline.ro, GlobalManager.ro și GlobalHRManager.rosunt parteneri de comunicare ai evenimentelor BusinessMark.