Deschiderea centrului comercial ParkLake este programată pentru primăvara anului 2016

nissen_ingoParkLake, proiect dezvoltat în Sectorul 3 din București, reprezintă o investiție de 180 de milioane euro și se va deschide în primăvara anului 2016, a declarat Ingo Nissen, Managing Director Sonae Sierra, responsabil pentru proiectele de dezvoltare din România.

Acesta susține că pe măsură ce România se va dezvolta și nivelul veniturilor se va apropia de media europeană va exista piață pentru dezvoltarea de complexe comerciale, dar că la nivelul actual al veniturilor nu este nevoie în mod necesar de altele.

Până în prezent, ParkLake a semnat contracte și/sau a angajat peste 70% din suprafața închiriabilă (GLA), suprafață care cuprinde mai mult de 200 de magazine și 2.600 de spații de parcare în subteran.

Centrul comercial ParkLake este situat în sectorul Sectorul 3, una dintre zonele cu cea mai mare densitate a populației din București. ParkLake se va situa în vecinătatea Lacului Titan și în apropiere de Parcul IOR, adresându-și serviciile unui număr de 1,5 milioane de locuitori. Lucrările de construcție sunt în derulare, etapa de lucrări structurale fiind deja într-o fază avansată, iar deschiderea este programată pentru anul 2016. Pe parcursul diferitelor etape de dezvoltare, pe șantier vor lucra între 500 și 2.000 de lucrători. Odată cu deschiderea sa, centrul comercial va crea alte 2.000 de noi locuri de muncă directe.

ParkLake este un proiect dezvoltat în parteneriat de Sonae Sierra și Caelum Development. AGERPRES