Grupul DENT ESTET înregistrează în Sibiu, în anul 2019, încasări de 4.151.000 lei. Această nouă performanță financiară îl clasează pe locul 1 în piața stomatologică privată locală, la doar un an de la inaugurare.

Rezultatele financiare deosebite sunt generate și de creșterea lunară constantă a numărului de pacienți noi, deopotrivă adulți și copii, din Sibiu și din județele limitrofe, precum Brașov, Alba, Hunedoara, Mureș și chiar Cluj. Astfel, în anul 2019 au beneficiat de tratamente dentare în Sibiu peste 3200 de pacienți noi, într-un total de 14.000 de vizite.

Creșterea numărului de pacienți noi și respectiv a vizitelor a generat, în mod natural, lărgirea echipei medicale multidisciplinare, aceasta fiind formată, în prezent, din 27 de medici stomatologi supraspecializați, cu pregătire internațională în toate ramurile stomatologiei.

Decizia de a deschide clinicile pentru adulți și copii de la zero în inima Transilvaniei, respectând conceptul DENT ESTET, a reprezentat un demers curajos, dar care ne-a adus rezultate peste așteptările noastre. Și nu am fi reușit performanțele de astăzi fără o echipă medicală atent selecționată și fără deschiderea medicilor din București de a împărtăși din cunoștințele lor și de a mentora colegii medici din Sibiu, declară dr. Oana Taban, CEO și fondator al grupului de clinici stomatologice DENT ESTET

Prima alegere a pacienților care prezintă cazuri dentare complexe

Bazat pe reputația grupului DENT ESTET, încă de la deschiderea clinicilor din Sibiu au existat numeroase solicitări de tratamente complexe din partea pacienților care au nevoie de reabilitări orale complexe sau care prezintă severe atrofii osoase, fie că ne referim la o arcadă dentară completă sau la întreaga cavitate bucală.

În clinica DENT ESTET Sibiu, pacienții adulți beneficiază de o evaluare multidisciplinară a cazului, realizată în colaborare de echipa de medici locali și colegii din București. Acest sistem mixt de expertiză are ca scop îmbunătățirea constantă a practicii stomatologice pentru a oferi pacienților un act medical ireproșabil, indiferent de complexitatea cazului tratat.

Anul 2020 a marcat inițierea unui parteneriat istoric pentru implantologia dentară din România, prin colaborarea unică dintre renumitul prof. Paulo Malo, inventatorul sistemului All-on-4, și DENT ESTET. Astfel, Prof. Malo coordonează și mentorează echipa de medici implantologi și proteticieni din cadrul clinicilor de adulți din București și Sibiu. Prin acest parteneriat, DENT ESTET pune stomatologia din România pe harta implantologiei mondiale.

Conceptul de clinică “All-in-one” – foarte apreciat de pacienții sibieni

Clinica DENT ESTET din Sibiu respectă conceptul de clinică dentară integrată, existent și în celelalte clinici pentru adulți din București și cumulează, sub același acoperiș, toate specialitățile stomatologice, un centru complet de radiologie și imagistică digitală, un studio foto digital „Future Smile Studio” și un centru Dental Tech dotat cu cele mai noi tehnologii în domeniul stomatologiei.

De asemenea, grupul DENT ESTET deține un laborator dentar digitalizat – ASPEN laborator dentar, astfel încât, pacienții au siguranța că la finalul tratamentului vor obține rezultatele estetice și funcționale dorite.

Scopul clinicii All-in-one este acela de a eficientiza timpul pacientului la fiecare vizită, dar și durata totală a tratamentului.

DENT ESTET 360 Safety – protocoale stricte de sterilizare și dezinfecție

Clinicile DENT ESTET își desfășoară activitatea încă de la înființarea primei clinici, în anul 1999,  având la bază protocoale de lucru stricte și își ghidează activitatea în baza dispozițiilor legale, tot protocolul de lucru implementat pentru siguranța pacienților având la bază reglementările Colegiului Medicilor Dentiști din România și cel al Direcției de Sănătate Publică.

De asemenea, protocoalele interne de protecție, dezinfecție și sterilizare sunt continuu îmbogățite cu măsuri noi care și-au dovedit eficiența și în alte clinici din Germania, Franța, Marea Britanie și SUA, îndeosebi în contextul pandemiei de coronavirus din acest an.

Anul 2020 a fost și continuă să fie extrem de provocator pentru noi toți. Avem încă proaspătă în memorie experiența lockdown-ului din aprilie, în care pacienții cu tratamente dentare amânate anterior nu au avut sau au avut, dar extrem de limitat, acces la servicii dentare. În condițiile actuale, suntem preocupați, atât eu, cât și întreaga echipă DENT ESTET, să informăm pacienții asupra impactului negativ pe care amânarea tratamentelor dentare și a controalelor periodice le poate avea asupra sănătății dentare și a imunității organismului”, mai spune dr. Oana Taban, CEO și Fondator al grupului de clinici stomatologice DENT ESTET.